Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Sözlük

Uyarılar

Sözlük Nedir,Kimdir,İngilizcesi,Türkçesi,Nerededir,Hayatı,Anlamı,neden,sadece,anlamı,kullanımı,çeşitleri türkçe sözlük, sesli sözlük, ingilizce sözlük, türkce sözlük, almanca sözlük, moonstar sözlük, eng sözlük, fransızca sözlük, turkçe sözlük, tükçe sözlük, sözlük türkce, sözlük türkçe, hollandaca sözlük, pratik sözlük, türçe sözlük, rusça sözlük, redhouse sözlük, inglizce sözlük, sözlük almanca, turkce sözlük, rusca sözlük, ingilzce sözlük, babylon sözlük, bedava sözlük, sözlük sesli, mtu sözlük, sözlük indir, çeviri sözlük, teknik sözlük, italyanca sözlük ispanyolca sözlük, zargan sözlük, sözlük indirme, fransizca sözlük, dil sözlük, yunanca sözlük, japonca sözlük

2 günde 9 şehit vermek

Serbest Kürsü ve Sözlük 2 günde 9 şehit vermek Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız askerliğin yan gelip yatma yeri* olmadığının ispatıdır... iki gün sonra birliklerine teslim olacak 315 devreler için ayrı bir etkileyicidir. ek olarak genelkurmay'ın ve benim hesabıma göre 9 değil 10'dur. ırak'a nota verilmesiyle başka bir boyut kazanmıştır. kaybedilen değerlerin göstergesidir bu. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi

2 günde 9 şehit vermek

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-01-2009, 08:30 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart 2 günde 9 şehit vermek

askerliğin yan gelip yatma yeri* olmadığının ispatıdır...

iki gün sonra birliklerine teslim olacak 315 devreler için ayrı bir etkileyicidir.

ek olarak genelkurmay'ın ve benim hesabıma göre 9 değil 10'dur.

ırak'a nota verilmesiyle başka bir boyut kazanmıştır.

kaybedilen değerlerin göstergesidir bu. önceleri vatan, millet, sakarya diyenler sonraları kırmızı çizgilerden vazgeçtiler. sonra ne idüğü belirsiz ırak'lı bir tipin meydan okuması duyuldu uzaklardan.

şimdi de şehitler veriliyor. birileri buraları için canını verirken, birileri memleketi pazarlıyor, kimileri sarı-kırmızı -yeşil renklerle zılgıt çekiyor. buna da demokrasi deniyor.

şehit sayısının 10a artmış olduğunu izlediğim içler acısı durumdur.

halkımızın ya iki yüzlü olduğunun, ya da koyun olduğunun, birilerinin ittirmesini beklediğinin alametidir. nasıl ki elmanın, armudun, portakalın mevsimi varsa, türkiye'de baharla birlikte terörün mevsimi başlıyor. bunca şehide rağmen bu ülkede kimse toplumu tek yürek halinde yürütmeye, terörü lanetlemeye çalışmıyor nedense. daha önceki tecrübelerden ülkemizde bu çapta organizasyonların jet hızıyla yapılabilir olduğunu görüyoruz. fakat nedense sivil toplum örgütlerinin işine gelmiyor, susmayı tercih ediyorlar. ispanyada en ufak saldırıda yüzbinler sokağa dökülürken, biz anca tv başında, bayrağa sarılı şehitlerine sarılan şehit yakınlarını izleyip vah vahlar çekiyoruz.

yürek dağlayandır, iç acıtandır.

uyuma halkım. tayyip cumhurbaşkanı olacakmış, akp yeniden seçilecekmiş, iran 15 ingiliz askerini rehin almış. sanal gündem ile aslı kaybettiklerimiz saklanıyor. sokakta sor bakalım verdiğin şehitlerden kaç tanesinin haberi var. ama sor bakalım iran kaç ingiliz askerini rehin almış nasıl söylüyor. yazık lan. ölene yazık, kalana yazık. bu hale getirenlere yazıklar olsun. işte şimdi sen ananı mı alıp gideceksin ne yapacaksın, ama yap artık bişeyler. somut bişeyler yap.

işte asıl saçmalık budurhepimiz hrant'ız,hepimiz türküz. şeklinde slogan atanları meydanda görmek istiyoruzhepimiz şehidiz,hepimiz türküz! şeklinde...bu sloganın bir boka yaramadığının gayette farkındayım,anlamayanlar için altını çizerek söylüyorum kiburadaki husus hrant dink'i savunmak değil,bunca şehide zerre kelime söylemezken hrant dink için bu kadar laf söylemeyi provokasyondan başka şekilde algılayabilmek mümkün değil!

bu gece bir film seyrettim, güldüm-eğlendim vs... film bitti, sözlükte film hakkında ki girileri okudum, 1 bardak soğuk suyu kana kana içtim ve yatağıma yattım... bir yastık başımın altında, bir yastık bacaklarımın arasında, bir minder kolumun altında gerine gerine yatacakken yataktan kalkıp bu giriyi yazmaya koyuldum...

çünkü bu 9 askerimiz ve daha niceleri ben bunları rahat, huzurlu ve güven içinde yapabileyim diye şehit olmuşlardı, 9 ailenin evinde yas vardı, uyku yoktu...

daha önce bu askerimiz için askerliğin yan gelip yatma yeri* olmadığının ispatıdır... demiştim... demiştim ama yan gelip yatanı söylememiştim... şimdi söylüyorum: yan gelip yatan benim...

artık yeterdir, isyandır. avrupanın, amerikanın askeri hergün kendi topraklarında vurulup gitse neler yapılacağanı tahmin bile edemiyorum. bu milletin gösterdiği sabır mı, kabullenmişlik mi , inanmışlık mı artık çözemiyorum.

askeriye bilmem kaç yıldır beceriksizliğinin gencecik bireylere yansıması. ne yapalım isteniyor anlamadım halkın olaya el koyması, osmanlının 1. dünya savaşındaki askeri beceriksizliğinin sonucu olarak kurulan gizli örgütler gibi örgütler kurup pkk ya dağları zindan etmesini mi istiyorlar. daha ne kadar can verilecek ve daha ne kadar bazı itlerin ağzına sakız olunup türkiye deki bütün kürtleri ayaklandırırız vari açıklamaların yapılmasına izin verilecek... büyük devlet miyiz hiç zannetmiyorum!!! büyük devletlik bu değildir kanımca.

o yüce insanlardan kelle diye bahseden biri yönetimde oldukça, daha fazla gülün solacağı gerçeği ile acılar içindeyiz. kesin bi harekat yapıp piç kurularının köklerini s.ke s.ke kazımak varken, onun bunun emri yüzünden canlar veriyoruz.

birilerini mevsimlik uykusundan uyandırmak için illa olması gereken şey midir diye sorgulatan acı olaydır. geçen sene de bir hafta içinde birçok şehit vermiştik. ve gün geldi itler inlerine çekildiler. sonra ne güzel de unutuverdik. hadi şimdi yeniden ah edelim vah edelim, itoğluitler inlerine çekilince gene unutalım.
sıcak temasda olmayan bir askeri birlik yada herhangi bir silahlı kuvvet için büyük bir kayıptır, şehit olanların yakınları açısından nasıl bir acı olduğunu bilemediğim ama televizyonda olsun yada gazetede gördüğünde o gencecik insanların konulduğu bayrağa sarılı tabutlarını insanın içini kan ağlatır.

yok artık sanmıyorum bu halkın bir takım insanlara müsama göstereceğine bir sözde lider var bir adada ekmek bizim vergimizden su bizim vergimizden geliyor bir çapulcu var barzaniymiş adı, kanla kazanmış bazı toprakları kendi deyişiyle, doğrudur bir açıdan masum insanların kanını ve canını bir varil petrole satarak kazanmıştır ancak bu kadarına gücü yetmiştir boyundurluk altındaki özgürlüğünü boynundaki tasmasını bir çentik daha gevşeterek sağlamıştır. ağzından çıkan pis salyaları ülkemin topraklarına düşmüş militan olmuştur mayın döşemiştir pusu kurmuştur ne kadar da cesaret dolu eylemlerdir bunlar mayın döşemek pusu kurmak işte bu kendini bilmez bir avuç kandırılmış eli silah tutmaktan başka bir işe yaramayan kandırılmış eğitimsiz kişilerin yaptığı korkakça eylemlerin sonucudur.

Kaynak: İtüSözlük

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks