| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Sözlük 25 mart 2007 pentagram konseri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bostancı gösteri merkezi'nde gerçekleşecek konser.3-13 şubat arası bilet fiyatları 22,50 ytl iken 14 şubattan itibaren 28 ytl olacakmış. ilhan barutçu'yu yine muhtemelen göremeyeceğimiz, ney olmadan olmaz dediğim ama yine yolunu tutacağım konser. her ne kadar ortamda özenti gençlik elemanları dolu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Albay ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bostancı gösteri merkezi'nde gerçekleşecek konser.3-13 şubat arası bilet fiyatları 22,50 ytl iken 14 şubattan itibaren 28 ytl olacakmış. ilhan barutçu'yu yine muhtemelen göremeyeceğimiz, ney olmadan olmaz dediğim ama yine yolunu tutacağım konser. her ne kadar ortamda özenti gençlik elemanları dolu da olsa güzel geçmiş bir konserdir. murat ilkan 'ın ve ogün şanlısoy'un bir kaç parçayı beraber okumaları takdire şayandı. pogocu özentiler yüzünden gitar seslerine fazla kulak veremesem de sololarını beğendim. pentagram'ın türkiye'yi yurtdışında çok güzel bir şekilde temsil ettiğine canı yürekten inanıyorum. düzeltme: iyi izleyebilmek için en öne kadar ilerlemiştim. arkası izlemek için daha uygunmuş. özenti tipler arka saflarda bulunmadığı için yanlış tercih yapmışım. ilk konserle *karşılaştırdığımız vakit pentagramın performans açısından eksiği yoktu. hatta bu konserde ilk konserdeki volume düşüklüğü yoktu. bunları yazarken bile kulağım hala çınlamakta.bütün enstrumanlar çok net duyulyordu, metin türkcan'ın sololarına doyduk. çok kalabalık değildi , gotik veletler rahatsız etmediler azlardı zaten. ilk konserdeki kalabalığı görünce bu konser neredeyse yarı yarıya daha azdı, dolayısıyla ne sigara dumanı ne sıkışıklık hiç bir problem olmadı rahat rahat kendimizden geçerekten pentagram'a doyduk. ogün sanlısoy yine secret missile ve bir'de sahnedeydi. tek kelime ile mükemmel geçmiş konserdir. özellikle dark is the sunlight performansı ve ogün şanlısoy düeti muhteşemdi. mekanın kalabalık olmayışı ve müziğin kalitesi gerçekten budur dedirtti. konser mükemmeldi. ona söylenecek birşey yok. ama benim bir ricam olacak!! nolur 18 yaş sınırı koysunlar şu konserlere yaa. insan gibi dinlemeyi öğretmek için illaki dayak mı atmak gerekiyor birilerine. pogo mu yapıyosunuz, hayvan taklidi mi belli değil!! dikkat ettim de çoğunluğu 18 yaşın altında olan metalci kardeşlerimiz son derece gereksiz ve yavşakca tavırlar sergiledi konser esnasında. bu da dka ve beni fıtık etti.. hatta sinir etti.. hayır yani bu işi yapıyosanız kendi aranızda bişeyler yapın. orda kız arkadaşıyla gelen var, kardeşiyle gelen var. sizin yüzünüzden neler çektik ön tarafta. konser gerçekten güzeldi ama şöyle birşey daha dikkatimi çekti, müziğin sesi arkadan daha net ve anlaşılır bir şekilde duyulabiliyordu, ön tarafta ses daha boğuk geliyordu. bunun dışında gayet iyi bir iş çıkardı pentagram. takdir ve tebrik ediyorum. ellerinden öper saygılarımı iletirim sözlük aracılığıyla.. judas priest - electric eye çalınmasıyla beni mest etmiş konser. izdiham yaşanmadı herkes gayet rahat bir şekilde izledi, pervasızca tepinen 15 yaşındaki arkadaşlarımıza rağmen konserden alınan zevk bir damla azalmadı... ilk konsere gidememiş ve hatamı telafi ettirmek için 1 ay önceden bileti almıştım. en fazla sempati duyduğum yerli gruplardan biri pentagram. konsere in esir like an eagle ile girdiler hemen arkasından unspoken ve şeytan bunun neresindeyle devam edince seyirci altüst oldu. metin türkcan ve hakan utangaçın sahne performansı iyi görünüyordu. daha sonra muratın sahneyi terketmesiyle ogün sanlısoyun geleceği anlaşıldı, ogün geldi secret missile'ı güzelce söyledi hopladı, zıpladı, seyirciyle iyi bir hava yakaladı, çoşturdu, cenkin arkasına gidip headbang yaptı, konsere renk kattı. tek içimde kalan ilk albümden çalmamaları oldu, gerçi orda bulunan birçok seyircinin de bunu pek önemsediğini sanmıyorum bir bir diye tempo tutuyorlardı. 20 yıldır önceleri thrash sonraları da heavy metal adına güzide eserler vermiş pentagrama teşekkür ediyorum iyi ki varlar. son olarak konserde sayısı oldukça fazla olan 15-16 yaş kitlesine gelirse üstlerindekileri çıkarıp sirkteymiş gibi şaklabanlık yapmaları, anlamsız şekilde kameralara görünme istekleri, yanımda duran iki tane buffalo bil'in övgüler dolu sagopa kajmer muhabbeti yapmaları bu kişilerin neden bu konserde bulunduklarını sorgulamama neden oldu.. slayer show no mercy blackk magic lafını duyunca coştuğum, up here in space die başlayan electric eyei duyup şaşırdığım, ilk konsere oranlar daha fazla eğlendiğim konserdi. yalnız electric eyei çevremde pek bilen yoktu ben hayvan gibi bağırırken bi grup insan bu ne der gibi bi haldeydi. ayrıca fly forever die kıçımı yırttım tek başıma bağırdım ama ne grup ne de çevreden pek takan olmadı. nie çalmıyolar çözebilmiş değilim şu şarkıyı 4 şubat konseriyle karşılaştırma şansim yok ama gerçekten mükemmel bir konser oldu. herkes gotik gençlere kafayı takmış durumda gerçekten de seviyeyi düşürdüler diye düşünüyorum ben de. orda durup efendi gibi şarkıyı dinlemek lazımdı sadece, adamlar kaç yıl aradan sonra konser veriyorlar, bana bi aile buluşmasi gibi geldi. performans açısından söylecek söz yok tabii, çatır çatır çaldılar, şimdiden konser dvd albümünü bekliyoruz hep beraber. sanlısoy'un sahneye çıkışı ise gayet güzel bir atmosfer yaratti. şubat konserinden dolayı pek de kalabalık bir konser olmadı. bu yüzden kendimi şansli hissettim. tüm izmir ve ankara'daki pentagram severler mutlaka gitmeli, gormeli. Kaynak: İtüSözlük
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Sözlük 25 mart 2007 pentagram konseri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız bostancı gösteri merkezi'nde gerçekleşecek konser.3-13 şubat arası bilet fiyatları 22,50 ytl iken 14 şubattan itibaren 28 ytl olacakmış. ilhan barutçu'yu yine muhtemelen göremeyeceğimiz, ney olmadan olmaz dediğim ama yine yolunu tutacağım konser. her ne kadar ortamda özenti gençlik elemanları dolu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Sözlük telkin cd indir izle İstanbul Sözlük nerededir kimdir Sözlük çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Sözlük hipnoz Sözlük olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Sözlük hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Sözlük kuantum düşünce kitap haberi