Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Subliminal

Uyarılar

Subliminal subliminal images, subliminal power, subliminal vision pro, subliminal blaster, subliminal advertisement, subliminal mind, subliminal messaging, subliminal advertising, subliminal messages, subliminal, subliminal message, subliminal software, subliminal ads, subliminal cd, subliminal mp3, subliminal ad, disney subliminal, subliminal telkinler, club subliminal

subliminal mind versiyon 1.2 crackli

Serbest Kürsü ve Subliminal subliminal mind versiyon 1.2 crackli Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar türkçe sözleri yokmu kimsdede ?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi

subliminal mind versiyon 1.2 crackli

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-12-2007, 06:56 PM   #51 (permalink)
sss

Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sss is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: subliminal mind versiyon 1.2 crackli

arkadaşlar türkçe sözleri yokmu kimsdede ?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 07-12-2007, 02:18 PM   #52 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

kenny hakket canım benim naptınn sen bilgasayara... bir bilene sorarak ilerle bakalım...

diskin seri numarası uygulama yapmaya izi vrmiyomuş.. dusun

başkabirdünyamümkün... wauwww ne güzel rumuzun var öyle super super

türkçe sözleri mecvut değil ama çokda gerek yok.. biz onları değiştirip ihtiyacımız olan kendi olumlamalarımızı yazıyoruz..
kendi olumlamalarını yazarken olumlu kelimeler kullanmaya dikkat et...

her geçen gün daha da sağlıklıyım...
istediğim gibi huzurlu ve bol kazançlı bir işte çalışıyorum...
hedef kiloma sağlıklı bir şekilde ulaştım..
sağlıklı bir şekilde 60 kiloyum...
her geçen an daha fazla bolluk ve bereket içerisinde yaşıyorum...
ruhsal ve bedensel olarak sağlıklı.. huzurlu ve mutlu bir insanım...
kendimi seviyor ve onaylıyorum..
hayatım için gerekli olan doğru kararları veriyorum...

ihtiyacın olduğunu düşündüğü bir başlıkla ilgili olumlama örnekleri verebiliriz istersen...

sevgiler..

Alt 07-12-2007, 07:27 PM   #53 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili ülkü
kendimden başka hiç kimseye acımasız olamadım ben bu güne kadar..insanlar bana dertlerini anlatır, rahatlar,derdini unutur gider, ben arkalarından ne yapsamda onları bu dertten kurtarırım diye düşünürüm..eski kocam...bak onunla yaşadıklarımız yüzünden evliliğim süresince ve boşandıktan sonra 6 ay kadar bir zaman çok kızdım ona..kırıldım..sonra bir baktım evlilğimiz süresince o, beni nekadr ezdiyse tam anlamıyla karşılık veremediysem bile ellerim armut toplamamış..adam benden boşandıktan sonra 14 yııl evliliği düşünmedi bile..geçici arkadaşlıklarla yetindi..yani artık ben nasıl tövbe ettirmişim düşün..boşandıktan 20 yıl sonra ex kocalar hiç bir şey denecek kadar az..duygu kalıyor..ben çocuğum olmasa onunla evlendiğimi bile unuturdum herhalde..fakat o, korkunç eş sonradan o kadar iyi baba olduki..takdir ediyorum onu...birde ondan aldığımı çok kolay alıyorum hala daha...çünkü biz evlendiğimizde sıfırdan başladık çok başka boyutlara getirdik maddi kazançlarımızı..boşanırkende bunları gözüm görmedi..işin doğrusu oda al bu senin hakkın demedi...biz onun şu anda sahip olduğu herşeyin temelini birlikte attık..sonradan o, beraber başladığımız temelin üzerine bina inşaa etti...binada hakkım yok..ama temelde benim koyduğum taşlar duruyor..bu yüzden ondan aldıklarımın hakkım olduğunu düşünüyorum..bazen burada onun hakkında yazılarım oluyor..geçmişte yaşadıklarımı anlatırken..bu yazdıklarımın ilk başlarda bana faydası oluyordu..şimdide belki arkadaşlarıma faydalı olur..benim yaşadıklarımı okurlarsa kendi yaşadıklarına daha başka pencereden bakabilirler diye yazıyorum..severim ben eximi..o benim ilk aşkım..uzun saçlı, kırmızı spor arabalı..ve muhteşem yalanlar söyleyen prensim...ama iyiki boşanmışız .evli kalsaydık ya o beni öldürürdü..yada ben onu..( bu oğlumun ifadesi anne iyiki boşanmışıssınız diyor)..sen izmire geldiğinde tanışacağız..beni tanıyınca göreceksin artık hiç kimse( beni üzmüş olanlarla) kapatılmamış hesabım kalmadı..tüm geçmişime ve sana saygılı sevgiler..
Alt 09-12-2007, 12:13 PM   #54 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
izmirli035 is an unknown quantity at this point

merhaba hayal abla,

aciklamalarin icin tesekkurler beni yakin bulup anlattigin icin sevindim.herkesin hayatinda boyle anlamsiz seyler yasanabiliyor ama hic bir seyin tesaduf olmdigina inaniyorum, hersey bir basamaktir, ve sen onlari yasamak zorundaydin ki daha ilerye gidebilesin!!!

umarim bdan sonra daha a mutlu olursun oglunla beraber, hos o da bir gun cekip gidecek yanii dimi???

hadi sana iyi gunler
izmirli035 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2007, 03:14 PM   #55 (permalink)
hayalayaz
Guest

ülkücüğüm çocuklar özgürdür, giderler, gitmelidirler, kendi deneyimlerini yaşamaya, özgürce hata yapmaya hakları var..
bizim jenerasyon ebeveynlerin hayat sigortası olarak düünyaya geldikleri için hala daha kendi hayatlarını yaşayamıyorlar, aileye ölünceye kadar kendisi için yapılanların diyetini ödemek mecburiyetinde kalıyorlar..belkide oğlum heran gitmekte özgür olduğu için şu an halen daha benim yanımda...kararını kendisi verdi..bizim evimizde herkesin odası kendi cumhuriyetidir...eğer kapımız kapalıysa, hatta açık olsa bile kimse kimsenin odasına kapısını çalmadan girmez..özgürlük ana baba ocağından başlıyor..inşallah hayatı boyunca sürer..tüm çocuklarımıza saygılı sevgiler..
Alt 10-01-2008, 11:44 AM   #56 (permalink)
Akulina
Guest

Bende geçenlerde indirdim programı,olumlamaları fln yazdımda birkaç konu başlıkları altında yazdım...çok fazla olumlama olursa bir sorun çıkarmı?
Alt 10-01-2008, 12:23 PM   #57 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

çok fazla olması problem değil tatlımda dikkat etmen gereken olumlamaların birbiri ile çelişmesin..

ve mutlaka istediklerini dile getiren şimdiki zaman cümleleri olsun..

sevgiler..

Alt 10-01-2008, 12:50 PM   #58 (permalink)
Akulina
Guest

teşekkürler shamanic...tekrar bir gözden geçiriyim olumlamalarımı...
Alt 23-04-2008, 11:54 PM   #59 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
16 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
creeat is an unknown quantity at this point

rapid çok yavaş siteye koysanız da burdan indirsek?
Alt 23-04-2008, 11:58 PM   #60 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Telif hakkı olabilecek dosyaları hosting'e yüklemiyoruz.
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks