![]() |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. linkte ve serialde sorun yok daha 15 dk önce indirdim. |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. off ya nolur ya birisi şu Subliminal Recorder nasıl kullanılıyo iyice bir anlatsın resimli falan, çözücem diye beynim patladı ingilzce zaten sıfır. Ben delirmeden nolur. Yapana bi dolu hayır duva etcem |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. linkten indirme yapılmıyor sanırım... |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. arkadaşlar bu işi herkes yapamaz aman ha dikkatli olun her cümle hatta her kelime dikkatli seçilmeli aksi halde farklı ve istenmeyen sonuçlar çıkabilir. |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. Kimseye güvenmiyorum kendim yapmak istiyorum. Ama Nasıl kullanacağımı bilmediğim bir programla zaten bi şey yapamam.Seçilecek kelimeler ve cümleler için tabiki profosyenel arkadaşlardan yardım isterim mesela sigarayı bırakmak için nasıl bir cümle ve kelime kullanmalıyım gibi. Ama önce nasıl kullanlıyo bu şey lütfen bilen biri ayrıntılı ve güzelce anlatsın rica ediyorrum uğraşmaktan gına geldi |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. Alıntı:
|
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. Alıntı:
|
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. Linkler ölü.Tekrar yükleyebilirmisiniz bu programı. |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. bu progrmı nereden indirebiliriz acaba? |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. bende boy uzatmayla ilgili bişiler diyip kayıt edip sürekli dinlesemmi dicektimde hiçbişey bildiğim yok yanlış bişey derim yaparım fln fena olur cat56 evet gerçekten dikkatli olunması lazım,düşünsenize kayıt sırasında farkında olmadan başka bişey diyiverdiniz ne kötü bi durum |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM. |