![]() |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. ben bu programı çözdüm ama 2 şeyi anlamadım. 1. hem müzik parçasını hem de sesimle kaydettiğimi aynı anda çaldırarak hoparlörden çıkan sesi mikrofondan kayıt ettiriyorum ses kalitesi düşüyor. başka bir seçenek var mı? 2. bu atakan beyin kullandığı yöntemin aynısı mı? |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. dreamland bu programı indirdim kuruluyor fakat açılmıyor bi zahmet tekrar yükle benim için önemli... |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. tamam da burada telkinler ingilizce... |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. link ölü arkadaşım yenisini verir misin |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. Programı yükledim, telkini ve müziği hazırladım ama kaydetmeyi (recording) bir türlü başaramadım. Bu programla ilgili anlatım videosundaki talimatları izledim ancak kayıt işlemi sıkıntılı. Bilen biri nasıl kayıt edileceğini açıklarsa çok müteşekkir olurum. |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. Tamamdır, sorun çözüldü. Recording Control/Kayıt Kontrol'den Mono Out'un ses ayarını yükseltmem gerekiyormuş. |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. Arkadaşlar subliminal recording 8.0 proğramına çok ihtiyacım var bana yardımcı olurmusunuz smmm.emin@hotmail.com |
Cevap: Subliminal Kayıt Programı (subliminal record 8)) versiyonu. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM. |