![]() |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
Sevildiğimi hissediyorum dinlerken,bu ne güzel bir duyguymuş,net olarak biri tarafından sevilmesem de,ya da sevildiğimi dile getirmeseler de.. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY telefona (w810i) bu proğramı nasıl uyumlu hale getiririz... smiliyface |
Bu Seslerin Telefonda Hiçbir Etkisi OLmaz.. Tarafımca Denenmiştir... |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY mp3 haline gelebiliyormu ?mp3 şeklinde telefonda dinlesek etkisi olurmu |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar nolur biliyosanız bi yardım edin ben su sesli telkinlerim winampta calıyoken üzerine buradan piano acıyorum(yani brainwave synch. durumunu açmadan)ve gündüz de böyle dinlemek istiyorum ornegin dışarda dolaşırken deniz kenarında falan:) ama bunu nasıl başaracağım,yani bu sesleri kaydetmem gerek dimi heralde mp3 formatında,bunu bilen arkadaşım var mı ??? help please dusun b456 |
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY SELAM ARKADAŞLAR BEN BU PROGRAMI İNDİRDİM AMA BİLGİSAYAR ÖZÜRLÜ OLDUĞUM İÇİN BİRİ BANA YAPIŞTIRMANIN NASIL YAPILDIĞINI ANLATABİLİR Mİ LÜTFEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY yapıştırma dan kasıt ilk sayfadaki anahtar harflerden bahsediyorsanız eğer. program kurulduktan sonra sizden serial/key ister bu sırada o harfleri yazmalısınız. bende şimdi indiriyorum. birkaç dakikaya kurarım. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY ilgilendiğiniz için teşekkürler seriallerin başında yapıştırılıp trialin kalkmasıyla ilgili yapıştırmadan bahsediyorum umarım acıklayıcı olmuştur |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:00 PM. |