![]() |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY tamam deniyeceğim yardımcı olduğunuz için teşekkürler |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar yardımınız için çok teşekkürler indirdim.veeee bir soru daha acaba bu frekanslar ayarları nasıl oluyor acaba bunlarıda indirmemiz gerekiyormu. iyi geceler alk78 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY yok frekansları ayrı ayrı indirmene gerek yok arkadaşım,programı actıgında Brainwave synchronizer yazısının altında select frequency yazısına bas,bir tablo cıkacak, o tablodan istediğin frekansı ayarla,ama merve bu konunun başında bu frekansalrın anlamları tek tek acıklanmıştı önce onlara bir göz at istersen,ne tür frekans dinlemek istediğine oyle karar ver ok mi hismiley |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY art56art56 art56art56 art56art56 art56art56 |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar programdaki mesela birds+piano+alfa dalgası sesini başka bi dosyaya kaydedemez miyiz mp3te dinleyebilmek için |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY çok güzelmiş bu program gerçekten ya ,dinledikten sonra zihnini temizlenmiş hissediyorsun.tender45 ama niye yarım saat? n neutrali5 telkinleri günde 10 saat dinlememiz gerekirken niye bunları sadece yarım saat dinliyoruz ki? dusun |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Alıntı:
|
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY Ben baya bi baktım ama bunun kayıt bölümü var mı arkadaşlar. Sesleri kayıt edip telefonda da dinleyebilirzi bu sayede. Bu konuda varsa kayıt bölümü yardımcı olan arkadaş olursa sevinirim... |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY geçengün hayalabla bana verdi programın ismini.Free Recorder yazıp aratınca bulunabilir.sevgiler. |
Ynt: NATURA SOUND THERAPY (3.0) + KEY arkadaşlar ben programı indiremedim.ayrıca program ingilizce .hiç bir şey anlamadım .yardımcı olurmusunuz lütfen |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:13 PM. |