| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Subliminal Bilinçaltını "Şükür" Etmeye Programla Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu subliminal mp3'ü kendim için yaptım ardından faydalanmak isteyen insanlar olur diye burada paylaşmak istedim subliminalin ne olduğunu bildiğinizi varsayıyorum telkin içeriğini 16.0000 hz ye düşürdüğümden dolayı tek duyacağınız şömine ateşi sesi olucaktır su sesinden bunaldığımdan dolayı mükemmel rahatlatıyor özellikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2014
Tesekkür: 77
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bu subliminal mp3'ü kendim için yaptım ardından faydalanmak isteyen insanlar olur diye burada paylaşmak istedim subliminalin ne olduğunu bildiğinizi varsayıyorum telkin içeriğini 16.0000 hz ye düşürdüğümden dolayı tek duyacağınız şömine ateşi sesi olucaktır su sesinden bunaldığımdan dolayı mükemmel rahatlatıyor özellikle karanlıkta kahvenizi yudumlarken bir deneyin ![]() ŞÜKÜR TELKİN İÇERİĞİ “Minnettarlık duyduğum şeyi kendime çekerim” Öncelikle şükrederim hiç yoktan varolduğum için. Tanrının bendeki özüne şükrederim. İhtiyacım olan enerji ve zamana sahip olduğum için şükrederim Pratik zekam,hafızam,sınırsız hayal gücüm için şükrederim Beni özene-bezene yarattığı ve bana akıl verdiği için. Âlemlerde kimseye vermediğini bana verdiği için; seçme özgürlüğünü! Aklımda tasarlayabildiğim plan yapıp-hayal kurabildiğim için. Bana deney yapma imkânı verdiği için. İstediğim kişi olma imkânını verdiği için. Bazen kadın bazen erkek. Bazen zengin bazen fakir. Deneyebildiğim için. Bana bu deneyleri yapacak bir alan Dünya ve yaşam verdiği için. Benle birlikte gelişen yol arkadaşlarım için. Onlar olmasaydı kendimi tanıyamazdım. Bana yardımcı olan melekler için. Çevremdeki binlerce çeşit hayvan için. Biz onlarla birlikte bu yolculuğu yapıyoruz. Kediler Kuşlarböcekler atlar ve diğerleri için. Düşünebildiğim için. Gülebildiğim için. Ağlayabildiğim için. Kahkaha atabildiğim için çünkü böylece herşey birden anlam kazanıyor. Ağlayabildiğim için çünkü böylece kirlerimden arınıyorum. acılarım ve sevinçlerim için çünkü onlar benim kalbimin güçlü olmasını sağlıyorlar. Ailem için çünkü onlarla yalnızlığımı paylaşıyor ve kendi benliğime anlam veriyorum. Gözlerim için onlarla çevremi açık berrak ve renkli görüyorum. Yanlışlarım için şükrederim çünkü onlar sayesinde öğreniyorum. Kıyafetlerim için kitaplarım için seyrettiğim filmler için güzel gösteriler için şükrederim. Çocuklar için şükrederim onlar bana hayatı sevdiriyorlar. Yeteneklerim için şükrederim onlar kendime saygı duymamı sağlıyorlar. Aptallıklarım için şükrederim onlar beni akıllı yapıyorlar. Şükredebildiğim için şükrederim. Bana acı veren insanlar için şükrederim onlar sayesinde kendimi tanıyorum. Ellerim için kollarım için ağzım ve burnum için şükrederim. Onlar benim harika araçlarım. Ayaklarım için onlar beni istediğim yere götürüyorlar. Dostlarım için şükrederim onlarla acıları küçültüyor sevinçleri çoğaltıyoruz. Bana düşmanlık yapanlar için şükrederim onlar bana kirlerimi gösteriyorlar. Şükrettikçe çevremde yüksek nitelikli bir alan yaratıyor ve bütün yüksek nitelikli araçları kendime çekiyorum. Mutluluğu gücü sevgiyi neşeyi yaratacak araçları kendime çekiyorum. Şükrettikçe sağlıklı oluyorum ve gücüm artıyor. Ve yine şükrettiğim için şükrediyorum. Rüzgâr için yüzümü yalayıp-geçen esintiye şükür. Ağaçlar için. Yüce dağlar ve küçük tepeler için. Güneşin sıcaklığı için içimi ısıtan aydınlatan güneş ve ay için. Toprağa bastığımda onun yumuşaklığı için. Bulutlar için ve masmavi gökyüzüne şükürler. Tadabildiğim için. Koşabildiğim ve oturabildiğim için. Her bir eylemi yaparken hissettiğim özgürlük duygusu için. Etrafımdaki insanlar için. Onların yüzleri sesleri ve orada oluşları bile anlamlı benim için. Hepsi ayrı bir dünyanın kapılarını açıyor bana. Hepsi bana bir şey öğretiyor. Üzerinde rahatça dolaştığımız dünya için. Varolduğum için bir kez daha. Hata yapabildiğim için. Seçebildiğim için ve seçimlerimin sonuçlarını yaşadığım için. Duygularım için. Ağladığım ve güldüğüm için şükrederim. Özel yeteneklerim için. Farkına vardıklarım ve varmadıklarım için. Ve şükrederim şükredebildiğim için. ( İÇERİK ALINTIDIR ) İndirme Linki ; Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı Sorularınızı yorum olarak yazarsanız kısa sürede cevap vereceğim, tekrardan hatırlatayım içerik alıntı olmakla birlikte telkin aynı yukarıda yazdığı gibidir şüphelenenler mesaj atarsa seslendirdiğim halini atabilirim :)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2013 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Buradaki teklifler gibi gündüz is yaparken ve tek kulaklıkla dinlenebilir mi ?
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2013 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,425
496 Mesajinıza toplam 892 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Telkin ler *
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
224 Mesajinıza toplam 332 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Her türlü işle meşgulken dinlenebilir üstelik kulaklığa gerek yok tek kulaklık ilede dinlenebilir telefon hoparlöründende :) şuan ben şarkı yazıyor arkadanda dinliyorum bir etki hisseder belirtirseniz çok memnun olurumm :) |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 61
23 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sevgili düşünsel siz ne zamandır dinliyorsunuz ve nasıl değişim yaşadınız |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() Sitedeki telkinlerle beraber satın aldığım telkinler var 2 yıla yakın bir süredir telkin dinliyorum bu telkini ise daha bugün yaptım dinliyicem devamlı olarak bir şekilde etkisi var hissediyorum ama şuan gözle görülür şeylerden bahsedemiyicem büyük beklentileriniz varsa telkincd sitesindeki film gibi başarı hikayelerini okuyabilirsin bende öyle bişey olmadı pek ders çalışmaya karşı olan isteksizliğimi ders çalışma telkiniyle yendim diyebilirim en azından fakat şuan motivasyonum yok erteliyor çalışamıyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) | |
23 Mesajinıza toplam 29 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Ben bir süredir dinliyorum sizin hazırladığınız Şükür Telkinini bence sonuç güzel şimdi daha şükredilecek şeylerin daha bir farkına vardığımı yani olay anında (belki daha öncede varıyordum fakat yaşarken değil çok sonra)farkedip şükrediyorum. Ama sizide merak ediyorum sizde dileyecektiniz nasıl sizde bir değişiklik var mı? | |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() ben ygs için hazırlandığımdan eğitime yönelik telkinler dinlemekteyim işe yaramasına çok sevindim baturalp umarım daha fazla etki alırsın dinledikçe ilk dinlediğim zaman hoş hissediyordum ben siz devamınıda getirmiş bir etki almışsınız tebrik ederim |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() | ![]() ygs de size başaılar dilerim sınav başarısıyla ilgili tekinleri dinletirken çocuklara dersten daha uzaklaştılar zorla oturtmaya başladım derse umarım sizde güzel etkiler sağlar |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() | ![]() uzun süredir dinliyorum bir ara ara vermiştim tekrar başladım ama sanırım bendede uzaklaşma mevcut 24 ünde tatile gidicem o yüzde şimdi disiplinli bir şekilde otursam bile yarım kalıcak geldikten sonra yapmayı düşünüyorum |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Subliminal Bilinçaltını "Şükür" Etmeye Programla Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bu subliminal mp3'ü kendim için yaptım ardından faydalanmak isteyen insanlar olur diye burada paylaşmak istedim subliminalin ne olduğunu bildiğinizi varsayıyorum telkin içeriğini 16.0000 hz ye düşürdüğümden dolayı tek duyacağınız şömine ateşi sesi olucaktır su sesinden bunaldığımdan dolayı mükemmel rahatlatıyor özellikle ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Subliminal telkin cd indir izle İstanbul Subliminal nerededir kimdir Subliminal çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Subliminal hipnoz Subliminal olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Subliminal hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Subliminal kuantum düşünce kitap haberi