![]() |
Burada çevirileri yapılmış harika olumlamalar var melinaa.Bir göz at istersen.Ben bunları kopyalamıştım çalıştırdığım programa işine yarayabilir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...nd-master.html |
İnanmıyorum gercekten nasıl tesekkür etsem azdir.Ben bunları gozden kacırmısım.Verdiginiz linkteki olumlamalar muhtesem .Benim yazdıklarım bunların yanında sıfırdı :) Cok tsk ederimmmmmmmmmmm Cokkkkkkkkkkk |
Rica ederim.İşine yaramasına sevindim |
slm arkadaslar ben yenı uye oldum size sorum su: bu program ile mp3 teki telkinleri duyabilirmiyiz. yalnızca arka plandaki söylenen sözleri yani |
merhabalar fehan.. yanımıza hoşgeldin..actionsmile burada bahsi geçen program görsel subliminal programıdır ve istediğin olumlamaları kendine düzenlemen içindir.. pc05 sitemizdeki telkinler işitsel telkinlerdir.. music45 sevgiler.. |
teşekkür ederim |
I am willing to succeed;1 I accept affluence;1 I deserve prosperity;1 I attract opportunity;1 I am wealthy;1 Riches flow into my life;1 I have a knack for creating value and wealth;1 My life is full of joy;1 Making money is fun;1 I deserve the good life;1 I expect success;1 I learn from others;1 I am confident in my abilities and skills;1 Dreams can come true;1 I turn ideas into action;1 I create wealth easily and effortlessly;1 I take responsibity for my life and my actions;1 I make great things happen;1 I love to help people;1 I give generously and receive graciously;1 I come up with new ideas for making money;1 People love to help me;1 Money is good;1 I recognize opportunites all around me;1 Money is freedom;1 I deserve to be free;1 It's fun to create;1 I share my ideas with people who can help me;1 I am creative;1 I deserve success;1 I am valuable;1 I am important;1 I care for others;1 I do the right thing;1 I am rewarded for my efforts;1 I attract money like a magnet;1 I have the courage it takes to succeed;1 I live a life of abundance;1 Türkçeleştirilmiş hali (Siz değiştirebilirsiniz) Güçlüyüm ve güvendeyim;1 İç kaynaklara sahibim;1 Amaçlarımı gerçekleştirebilecek güce sahibim;1 Hayatımı denetleyebilirim;1 Değerliyim;1 Kendime güvenim tamdır;1 İnsanlar bana saygı duyar;1 İnsanlar beni sever;1 Ben gerçek bir arkadaşım;1 İnsanları önemserim;1 Yeteneklerimden, ustalığımdam ve deneyimlerinden eminim;1 Diğerleriyle ilgilenirim;1 Eminim;1 Güçlü bir kişiyim;1 Tüm engelleri kendime olan güvenimle aşabilirim;1 Ben bir başarıyım;1 Mutlu olmayı seçerim;1 Kendime ve geleceğime inancım var;1 Cesurum;1 Ben bir kahramanım;1 İnsanlar beni takdir eder;1 Kendime olan güvenim kim olduumdur, ne yaptığım değil;1 Başarıyı hakediyorum;1 Ben sakinim;1Her yerde ve her zaman kendime olan güvenimi korurum;1 Kendimi affederim;1 Kendimle barışığım;1 Kendime olan güvenimi zedeleyen etkenleri yokedebilirim;1 Zekiyim;1 Kendimi ya da bir başkasını geçmişteki tüm hatalardan dolayı affederim;1 Kendimde güvendeyim;1 Kendimden eminim;1 |
Arkadaşlar acil yardımmm..Ben indirdim bu programı bir hafta kullandım ama şimdi serial key istiyor sizde varmı serial key i yada ne yapabilirim kullanmak için şimdiden teşekkür ederim. |
Aklıma hinlik geldi :D Ben şimdi KPDSy hazırlanıyorum,çok fazla kelime ezberlemem lazım,bu programa kelimeleri-okunuşlarını(gülmeyin :))-anlamlarını yazsam bilgisayar başında bunlar karşıma çıksa acaba bir yararı olur mu,ya napiimmm arkadaşlar,beynim bazen direniyor kelimeleri kafam almıyor, Böyle yapsam olur mu,50 kelime öğreneyim kâr kÂrdır |
Olabilir belki de.. Cem'in uyguladığı bilinçaltı olumlama çalışması geldi aklıma. O da bilgisayarına yüklediği böyle bir yöntem ile bir çalışma yapıyordu sanırım..Sen de deneyebilirsin.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:07 PM. |