Suçluluk duygusunu yok eden duygu ve açıklama Merhaba arkadaşlar, kendi incelemelerim ve uygulamalarım sonucunda vardığım bazı sonuçları açıklamak istiyorum, küçükken herkese bir suç işlediğinde cezasını alcağı açıklandı, bilinçaltımız buna kesin inandı ve suçluluk duygumuzun olduğu konularda bizi cezalandırma görevi verilmiş oldu, örneğin para hakkında suçluluk duyan birisine bilinçaltı bir şekilde ceza verecektir, yapılan herhangi birşeyden suçluluk duyan kişiye bilinçaltı ceza verir, öyle inandırıldığı için, çekim yasasını uygularken ve para konusunda çalışırken herhangi birinizde parasal suçluluk duygusu varsa farklı etkiler çıkabilir, bu durumda ya mantıksak bir açıklamayı okuyacaksınız, yada subliminal telkinle inancınızı değiştireceksiniz
yada eğer yapabilirseniz otohipnoz yapmanız gerekli, ben açıklamayı denedim ve işe yaradı, dünyada suçluluk duygusu olmayan kişi yoktur sanırım, açıklama derken gerçek bilgiden bahsediyorum, joseph murphy nin bilinçaltının gücü adlı kitapta da buna ayrı yer verilmiş, ve alanında en iyi bilinçaltınının çalışma şeklini öz olarak anlatan kitaplardan biridir, joseph murphy kitapta şöyle diyordu hayat sizi cezalandırmaz, zaten öyle olsaydı kendini fiziksel olarak incitenlerin iyileşmeleri mümkün olmazdı, hayat her zaman affeder gibi açıklamalar bende farklı dirençler oluşturdu okurken, ve anladım ki bilinçaltımda bazı şeyler yanlış, ama bunu içten okuyunca artık doğal gelmeye başladı, ve bilinçaltım da tamamen inandı, herkesin bilinçaltına alma süresi farklıdır bu arada, bende de bir anda olmadı tabi, şimdi birçok mantıksal açıklamayı okumak ve bilincimden de onay almak birçok siniri iyileştiriyordu, bunu anladım, ve bu konuda hayatımda sadece bunu kırmakla birçok güzel şey değişti, şimdi joseph murphy den bazı alıntılar yapmak ve bazı arkadaşlarında bunları bilmesini istiyorum, çünkü bunları bilmek çekim yasasında inanılmaz etkiler yaratacaktır, bende yarattımı, kesinlikle yarattı...
Joseph Murphy:
Hayat kimseyi kayırmaz. Kimseye torpil yapmaz. Onun için kimse özel değildir; sağlık, keyif ve huzur prensiplerinin safına geçtiğinizde size iyilik yapar.
Hayat hiçbir zaman hastalık, rahatsızlık, kaza yada acı göndermez, Ne ekersen onu biçersin yasasına göre, bunları başımıza olumsuz ve yıkıcı düşüncelerimizle kendimiz getiririz.
Eğer sevgiye gerçekten inanırsanız, bilinçaltınız size sayısız iyilikle karşılık verecektir.
Hayat kimseye karşı kin beslemez. Sizi asla yargılamaz. Hayat elinizdeki kesiği iyileştirir. hayat, parmağınızı yaktığınızda sizi affeder. Ödemi azaltır ve bu bölgeyi yeniden sağlıklı ve mükemmel hale getirir.
Suçluluk duygusu hayata dair yanlış bir kavramdır. Hayat sizi cezalandırmaz yada yargılamaz. Bunu yanlış inançlarınızın, olumsuz düşüncelerinizin ve kendinizi yargılamanızın bilinçaltı etkileri ile siz kendinize yaparsınız.
Hayat sizi yargılamaz yada cezalandırmaz. Doğanın güçleri kötü değildir. Bunların kullanımının etkisi sizin içinizdeki gücü nasıl kullandığınıza bağlıdır. Elektriği birini öldürmek için de evi aydınlatmak içinde kullanabilirsiniz. Suyu bir çocuğu boğmak için de onun susuzluğunu gidermek için de kullanabilirsiniz. İyi ve kötü kişinin zihnindeki düşünce ve amaca bağlıdır.
Hayat asla cevap vermez. İnsanlar hayat ve evrene dair yanlış görüşleriyle kendilerini cezalandırırlar. düşünceleri yaratıcıdır ve kendi üzüntülerini yaratırlar.
İyi ya da kötü diye birşey yoktur; düşünceler bunu belirler. Yemeğe, sekse, zenginliğe yada doğru ifadeye arzu duymanın kötü bir tarafı yoktur. Bu sizin bu dürtüleri, arzuları ve amaçları nasıl kullandığınıza bağlıdır. Yemek arzunuzu, bir somun ekmek için kimseyi öldürmeden karşılayabilirsiniz.
-------------
Sanırım daha net açıklandı şimdi demek istediklerim, suçluluk duygusu duymanıza gerek yok, bunları tamamen bilinçaltınıza inandırın ve yanlış bilgilerin uçmasına izin verin, gerçekten etkisi büyük olacak =) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |