Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Hem ziyaret hem ticaret =D

Forum ve Tanışalım Hem ziyaret hem ticaret =D Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız hoşgeldin zeynep, safalar getirdin... biz anneni çok seviyoruz. seni de seveceğimizden hiç şüphem yok... annen senden bana bahsetmişti kitap okumakta onu geçmişsin. bizzat tebrik etmek istedim o alışkanlığı kazanmada darısı başıma (zorlanıyordum da biraz ) güzel değğişimler... güzel paylaşımlar zeynep ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Hem ziyaret hem ticaret =D

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23-06-2008, 09:48 PM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
meryemi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D

hoşgeldin zeynep, safalar getirdin...

biz anneni çok seviyoruz. seni de seveceğimizden hiç şüphem yok...

annen senden bana bahsetmişti kitap okumakta onu geçmişsin.

bizzat tebrik etmek istedim

o alışkanlığı kazanmada darısı başıma (zorlanıyordum da biraz )

güzel değğişimler...

güzel paylaşımlar zeynep sevgiyle kal...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 24-06-2008, 01:11 AM   #12 (permalink)
hayalayaz
Guest

zeynebim hoşgeldin aramıza safalar getridin..anneciğin/ ablanmı desek dusun aramızda emniyette diye düşünüyorum..seçtğin nick çok hoşuma gitti..zeitgeist= zaman ruhu..yoksa zamanın ruhumu..her ikiside güzel, aramızda mutlu olman ve mutluktan yana doyuma ulaşman dileği ile saygılı sevgiler
Alt 25-06-2008, 12:46 AM   #13 (permalink)
Teğmen

14 Mesajinıza toplam 48 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zeitgeist is an unknown quantity at this point

Hoşbulduuumm =) Annem sürekli siteyle ilgili bir şeyler anlatıyor ama ben pek anlamıyorum, birazcık kurcalamak iyi olacak sanırım Sitede çok fazla zaman geçiremeyeceğim (artık ders çalışmaya başlamam gerekiyor ) ama burada olduğum sürece çok güzel bilgiler edineceğime eminim..
Alt 25-06-2008, 04:13 PM   #14 (permalink)
ECEM18
Guest

canım hoşgeldin aramıza

Alt 25-06-2008, 04:32 PM   #15 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

ay ay ay..

yeni bir anne kızımız oldu forumda..

bu ne büyük mutluluk..

zeynepcim.. dünya güzelim.. hoşgeldin yanımıza tatlım..

ders açlışmak dedin ya bi tanesin sen.. acaba bunda yaptığımız çalışmların azıcıkta olsa bir katkısı oldumu çok merak ettim şimdi..

ayrıca anneni kontrol etmekte çok haklısın canım benim.. sen bizim ajanımız olacaksın..

şimdi ilk soru geliyor..
iki günlük seminerden çıkınca redflowers ile annen bir araya gelerek alıştırmalara başladılar mı.. notları üzerine konuştular mı..

yoksa vur patlasın yapıp mantı börek açıp yediler mi.. onlar eğer alıştırma yapmadılarsa
sen onlara hadi birlikte bir şeyler yapalım dedin mi.. p.e.a.t , eft sedona, nlp bunların tam olarak kavramışlarmı..
yeni hedefler belirlemişler mi..

şimdi bunları bize gizli gizli yaz

senin gibi genç ve güzel bir yeteği yanımızda görmek bizler için büyük bir mutluluk..
mutlaka sayfalarımız arasında ilgini çeken bir şeyler bulacaksındır..
mesela eğitim kulubümüz var..
beynimizi ve zekamızı daha iyi nasıl kullanırız ile ilgili bir çok yazımız var..

sevgiler tatlım..
Alt 25-06-2008, 08:51 PM   #16 (permalink)
suzzy
Guest

Alıntı:
zeitgeist Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba. Ben Zeynep. Annemi (sanemce) kontrol etmeye geldim; kimlerle konuşuyor, ne yapıyor bilmek lazım 44
kuzum... hoşgeldin gülüm... anneciğin pardon ablacığın emin ellerde merak etme...

ne iyi ettinde katıldın bize...etti 3 anne kız...darısı benim kızıma...biraz daha büyümesini bekliyom...en azından okuma yazmayı öğrensin bende üye yapıcam ördeğimi....

zeynepcim güzel paylaşımlarını bekliyoruz canım...tekrar hoşgeldin yanımıza...

Alt 26-06-2008, 04:51 PM   #17 (permalink)

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute

Alıntı:
**shamanic** Nickli Üyeden Alıntı
ay ay ay..

iki günlük seminerden çıkınca redflowers ile annen bir araya gelerek alıştırmalara başladılar mı.. notları üzerine konuştular mı..

yoksa vur patlasın yapıp mantı börek açıp yediler mi.. onlar eğer alıştırma yapmadılarsa
sen onlara hadi birlikte bir şeyler yapalım dedin mi.. p.e.a.t , eft sedona, nlp bunların tam olarak kavramışlarmı..
yeni hedefler belirlemişler mi..

sevgiler tatlım..
Malum mu oluyor şaman'ım sana yoksa.Ben başladım uygulamaya.bir arkadaşa notları temie geçirirken daha iyi anladım.Sedona tam benlik.Bu arada zeynep yabancımız değil kızmaz yani konu dışı yazıyorum diye,keops sağolsın herşey için nereye yazıcağımı bilemedim.Ben yokum 2 gün daha.Yarın veya cuımartesi sanemce'ye geçicem ordan yazarım.Babamla geziyoruz akraba akraba.
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-06-2008, 12:28 AM   #18 (permalink)
Teğmen

35 Mesajinıza toplam 104 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
felistigris is an unknown quantity at this point

Alıntı:
zeitgeist Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduuumm =) Annem sürekli siteyle ilgili bir şeyler anlatıyor ama ben pek anlamıyorum, birazcık kurcalamak iyi olacak sanırım Sitede çok fazla zaman geçiremeyeceğim (artık ders çalışmaya başlamam gerekiyor ) ama burada olduğum sürece çok güzel bilgiler edineceğime eminim..
Tekrar hosgeldın ...kesınlıkle öle olacak..bıraz gezınce cok guncel ve gereklı bılgılerı yakalıyorsun...snn yasında kardesım var ayrıca benzıyorsunuz da:)) ona da tavsıye edeyım bburayı aklıma gelmısken....
Alt 10-07-2008, 12:54 AM   #19 (permalink)
Teğmen

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
HaunteD is an unknown quantity at this point

Hoşgeldin Zeynep =)

Ayrıca bende hoşgeldim, senin sayende bu forumla tanıştım çok teşekkür ederim =)
HaunteD isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-07-2008, 01:02 AM   #20 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

oo zeynep hanım.. koalisyon kuruyorsunuz bakıyorum yavaş yavaş..
yakında gerekli çoğunluğu sağlayarak forumda darbe yapabilir tüm modaretörleri devirirmişsiniz..

şaka tabikii (şaka dimi )

hoşgeldin HaunteD cim.. zeynep bizim için çok değerlidir..
onun vesilesiyle yanımıza geldiğin için sende bizim için çok değerlisin..

daima yanımızda yakınımızda olmanız dileklerimle..

sevgiler..

Bookmarks