06-07-2008, 03:10 AM
|
#5 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: siz aşmışsınız ürktüm taç hayalayazın söylediği gibi kısa bi gözatmadan sonra nasıl başlayacağını anlayacaksın.sana yardımcı olmak açısından başlangıcı anlatayım ve sen zaman içinde, forumda zaman geçirdikçe herşey daha iyi oturacak.Başlangıç için özet
ego güçlendirici ,kendine güven ve suçluluk duyguları mp 3 lerini indirip günde 8-10 saat kadar dinliyosun 2 hafta boyunca..bunlar media playerda ard arda çalıyo bildiğin.Tesirinin artması için kesinti ne kadar az olursa(tekrar ne kadar çok olursa) o kadar iyi olur.Mp3 çeşitleri arasında bir fark yok.yani new age de doğa versiyonu da ney versiyonu da aynı sözl telkinleri içeriyor.ister tek birini seç, istersen karışık dinle farketmez.Doğa versiyonu gece dinlemek için uygun.Uyurken hafif bir sesle çalması yetrli.Bilincini verip normal müzikleri dinler gibi dinlemen gerekmiyor yani.Böyle başlayıp bu iki hafta boyunca forumuda inceleme fırsatın olur ve herşey zamanla oturur.Bir de hergün dinlenmesi önemli.Yine kafana takılan birşey olursa forumdaki arkadaşlarımız yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır.(onların adına konuştumm :p ) afedersinizz :) ama öyle yardım etmekten mutlu olanlar forumu burası ;) hoşgeldin yanımıza ;) şu arkada elleri havada olan benim :) |
| |