07-07-2008, 04:18 PM
|
#9 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: tanışma Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
yeni gelen arkadaşlarımın tümüne hoşgelişler olsun..bu günlerde hepinize layıkıyla karşılama yapamıyorum..insanı biraz DERİNLEŞŞŞŞtiren çalışmalar yapıyorum..hepimizin faydalanacağı çalışmalar..bu çalışmalar bittiğinde, ve siteye koyulduğunda...hepinizin, iyiki biz geldiğimizde sen yokmuşsun diyeceğinizi düşünüyorum..bu arada bana yardım eden arkadaşlarımında hakkını yemiyeyim..şimdiden onlara hem sizlerin adına hem kendi adıma.. gönüller dolusu teşekkürler ediyorum.. | teşekkür bizden Alıntı: handehandee Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim bende öyle umuyorum:) sizede başarılar dilerim:)az önce düşünürken birşeyi farkettim daha önce arkadaşlarımın forumlarına üye olurdum konuları okur kim ne yazmış bakardım bazı konularda ilgimi cekeriyordu cvb yazmak isterdim konu ile ilgili yada yorum diyim bir türlü yapamazdım.Aklımdan ya fikrim onlara komik gelirse ya beyenilmezse diye bu tarz düşünceler gecerdi bu nedenlede sadece yazılanları okumakla ve yorumlara bakmakla yetiniyordum:) gelelim farkettigim şeye şuan yaptıgım şey ve tanışmak isteyip bende buradayım demek için buraya yazmış olmam :) acaba etkisinimi görmeye başlıyorum acaba ! | kesinlikle evet super
çok iyi. super
devamını sabırsızlıkla bekliyoruz.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |