01-08-2008, 05:59 AM
|
#2 (permalink)
|
Guest | Ynt: Kader yolu Alıntı: ugada Nickli Üyeden Alıntı
slm arkadaşlar benim anlamadıgım bu müziklerle kendine güvenme sigara bırakma gibi vb. seylerin bu müziklerle ne alakası var onu anlamış degilim yani sitenin başlıgında, mp3 ses kaydı olarak arkadaşlar kendilerini ifade etmiş degişiklikler oldugunu söylüyor sizce bu dinledikleri müzikdenmi yoksa kendini o yapmak istedigi seyi gercekden istemiş olmasımı, düzelmesine vesile oldu size bunu soruyorum...bence müzik olayı anlamsız sizin fikirlerinizede saygı duyuyorum ama bir seyi yapmak istiyorsanız o na odaklanıp inanarak yapmanız yeterli olacakdır... bu müzikler sadece dinlerken biraz rahatlık hisse verebilir ama önemli olan onu gercekden istemiş olmanız ve azim etmeniz dir bence ama yinede arkadaşlara teşekkür ederim hepinize ilk olarak saglık ve mutluluk diliyorum gerisi sizin gayretlerinizle olacak işler ve YÜCE ALLAHIN TAKDİRİ kendinize iyi bakın ALLAHA emanet olun... | Sana da selam ugada, guzel bir konuya deginmissin bence. ben de senin gibi yeniyim dinlemeye basladigimda tamamen ayni seyleri dusunuyordum. Bence sen dinlemeye devam et ve ne oldugunu kendin gor... :) Tabii ki asil olan istemis olmak bence de, diger hersey Allahin takdirinin gerceklesmesi icin birer vesile degil mi zaten?? Bir seyin gercek sebebi kaderdir ama Allah bunlarin gerceklesmesi icin vesileler yaratir. Bu vesileler icin de caba gostermemiz gerekir, mesela zengin olacagizdir ama kaderdeki bu olayin vuku bulmasi icin calismamiz, cabalamamiz gerekir. O vesileleri arastirmakla mukellefiz.
Belki sen bu muzikler olmadan da amacina ulasabilirsin ama dinlemeni tavsiye ederim sonucta kaybedecegin bir sey yok. Su acidan bakinca, diyelim ki faydasi olmadi, zaten gun icinde bir suru olumsuz telkine anlamda maruz kaliyoruz, biraz da olumlusuna maruz kalmak zarar getirmez diye dusunuyorum ben.
Tabii bu benim fikrim, herkes icin gecerli olacak diye bir sey yok...
Sevgiyle kal... |
| |