14-12-2007, 06:47 PM
|
#286 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR Alıntı: flz71 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar ben filiz. 36 yaşındayım. evliyim ve 3 çocuğum var. ben de kilo prblemleri yaşayanlardanım. pazartesi günü akupunkturla zayıflamaya başladım. bu siteyi yeni keşfettim. bu arada reiki ile ilgileniyorum. sizi tebrik etmek istiyorum. ben çok fayda göreceğime eminim. çünkü buna yürekten inanıyorum. mp3 leri indirdim sürekli dinliyorum. benim sormak istediğim. kilo vermek için sadece 2 mp3 indirdim. suçlluluk ve new age. başka tavsiyeleriniz olabilirse sevinirim atakan bey. teşekkürler.... | Alıntı: çiçek1973 Nickli Üyeden Alıntı
Selam Arkadaşlar
Benim adım GÜL.1973 istanbul doğumluyum.1997 yılında Haberleşme bölümünü bitirdim.Ardından A.Ö.F Bankacılık ve sigortacılık bölümünü bitirdim.Ordan işletmeye geçiş yaptım.Şuan işletme son sınıftayım.10 yıldır reklam ajanslarında grafiker olarak çalışıyorum.Sizlerle tanışmaktan çok memnunum.Hepinize mutlu sağlıklı günler diliyorum. |
herikinizde hoş ve sefa geldiniz ben sitemizin hemde biraz arsız şımarık ve hırçın
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |