14-10-2008, 01:36 PM
|
#1 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| YENİDEN KEŞİF merhaba saygıdeğer arkadaşlar (abiler, ablalar, kardeşler, dostlar)
ben bu siteye üye olalı yaklaşık 2,5 ay gibi bir zaman oldu. ancak ilk defa bugün şöyle bir göz atıp dinleyeyim dedim.
esasında bu siteyi keşfetme şeklim boy uzatmak amacıyla yaptığım aramalar sonucu oluştu. şöööyle bir göz atayım dedim. bu arada yaşım 24 ve 168 cm boyundayım. standartlara göre boyum gayet normal. ama yapım gereği bu benim için yeterli değil. derken efendim yazılıp sunulanları şöööyle bir okudum. baktım ki yapılmayacak birşey değil.
ben insanoğlunun anlaşılması zor bir varlık olduğuna ve bununla beraber, keşfedildikçe mükemmel ötesi mucize dolu varlıklar olduğuna son derece inanan bir kişiyim. ayrıca parapsikolojiye karşı da büyük ilgi duyuyorum. zaten bu konulara karşın kendimde oluşturduğum bu inanç, parapsikoloji bilimini araştırmamla oluştu. ve bu savımın sonuna kadar da arkasında durmayı sürdürüyorum.
her insanın hayatında olduğu gibi benim de aşamadığım birçok engellerim var. örneğin boyumun yetersiz olduğunu düşünmemle beraber kendimi bazı şeylere tam manasıyla veremiyor olmam. özellikle de ders çalışma mevzusu.
arkadaş ben neden bu kadar çabuk bıkıyorum sıkılıyorum anlamıyorum. bir an oluyor ki şu defter ve kitaba canla başla sarılayım istiyorum. oturuyorum başlarına, açıyorum defter kitabı, ama gelgelelim 5 dk sonra içimde bir sıkıntı bir daralma!
öyle bir hale bürünüyorum ki o defter ve kitabı duvarlara çarpasım geliyor.
oysaki bir gerçek var ortada ve ben bunun sonuna kadar farkındayım, o da çalışmadan okumadan, öğrenmeden hiçbirşeyi başaramam. e tabi bunun yanında bir de iş hayatım var ki o da bana yetiyor. akşama kadar bilinçsiz müşterilerin anlamsız ve bir o kadar da saçma şikayetlerini dinlemek zaten bütüüün günümün zehir olmasına yetiyor.
haliyle bendeki bu sorun üstüne bir de iş hayatının çekilmez stresi benim bütüün günümü mahfediyor. tabi bana yapacak tek bir şey kalıyor ki o da; akşama kadar harap olmuş bu kafayı dağıtmak, az da olsa başka şeylerle uğraşarak stres atmak...
sizlerin ifadeleriniz ve memnuniyetinizi okudukça bu mp3'leri indirerek dinlemeye karar verdim.
haa baktım ki birşeyler oluyor, o zaman bunları size yeni bir başlık altında oluşumları ve şekillerini bildireceğim.
ayrıca zahmet olmazsa şayet henüz tanışmaya imkanım olmayan saygıdeğer atakan beyden de uzama telkini isteyeceğim.
hepinize şimdiden çok çok teşekkür ederim.
saygılarımla... Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ MECNUN DER Kİ;<br />EY GÖNÜL!<br />BEN MEVLA'DAN ÖTÜRÜ SEVDİM LEYLA'YI Kİ<br />LAKİN<br />MEVLAM BANA LEYLAMDAN DAHA BAKİ...<br /><br /> Volkan Yılmaz |
| |