Huzur Arıyordum!!Forum ve Tanışalım Huzur Arıyordum!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba,
Ben de sitenizi tesadüfen buldum.. Dün gece bir arkadaşımla konuşurken, sohbet esnasında arkadaşım bana, SEN BİRŞEY ARIYORSUN..ULAŞMAK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VAR .. NEDİR O? dedi... Ben de Hiç düşünmeden HUZUR dedim...Konuşmanın üzerinden yarım saat kadar geçti ve ben nete ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-06-2007, 02:05 AM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Huzur Arıyordum!! Merhaba,
Ben de sitenizi tesadüfen buldum.. Dün gece bir arkadaşımla konuşurken, sohbet esnasında arkadaşım bana, SEN BİRŞEY ARIYORSUN..ULAŞMAK İSTEDİĞİN BİR ŞEY VAR .. NEDİR O? dedi... Ben de Hiç düşünmeden HUZUR dedim...Konuşmanın üzerinden yarım saat kadar geçti ve ben nete girdim.. bir forumda sitenizin linkine rastladım...ve daldım içeriye... Dün geceden beri ego-güven, suçluluk telkinlerini dinliyorum.. dün gece sabaha kadar dinledim neredeyse.. Bu gün uyanır uyanmaz dinlemeye başladım.. gecenin bu saati oldu hala dinlemekteyim...
Kaybettiğim huzuru bulabilecek miyim?... Kaybettiğim özgüvenimi geri kazanabilecek miyim?.. Benliğimi kazanabilecek miyim...? Ruhumu bulabilecek miyim?...
Uzun yıllar oldu bunları kaybedeli.. artık ağır geliyor bedenim... nefes almak yük..
Çok sıkıldım rol yapmaktan... Yıllardır dışarıya gülerken, içimde fırtınalar koptu. 20'li yaşlarımın başında verdiğim yanlış bir kararla hayatım alt üst oldu.. Karar veremez oldum hiç bir konuda.. Her şeyden korkar oldum.. Suskunluğa büründüm.. Ben istemeden oldu bunlar... Zamanla gelişti.. Bir de baktım ki, artık ben, ben! olmaktan çıkmışım..
Herşey ağır geliyor.. küçük bir işi bitirmek bile dünyanın en zor işi gibi görünüyor gözüme.. Herşeyi erteliyorum.. Şimdi doğru zaman değil diyorum.. hep sonra..hep sonra...
Konsantre olamıyorum, odaklanamıyorum hiç bir şeye..
Omuzlarım düşük, bakışlarım donuk...
Haksızlıklara tahammül edemeyen ben! Artık öyle bir hale gelmişim ki.. aman boşver diyorum.. hep boşver.. boşver.. yeter ki tartışma çıkmasın.. sesler yükselmesin.. nasıl olsa hiç birşey değişmeyecek.. tartışsam. hakkımı arasam, tepkimi göstersem ne olacak ki...
Sanki iki kişilik taşımaya başlamışım bedenimde... dışarıya hiç bir sorunu yokmuş gibi görünen biri ve yalnız kaldığı her an göz yaşı döken, derin düşüncelere dalan biri.. Ben bile karar veremez hale geldim.. HANGİSİYİM?....
Sorunlar sıkıntılar anlatmakla bitmez... BEN artık kurtulmak istiyorum bu girdaptan... İnanıyorum bu telkinlerle ve bu site sayesinde başaracağım... Ayrıca kitaplar okuyorum.... negatif insanlardan uzaklaşmaya başladım..
Son günleri sıkıntılarımın... yakında beni terkedecekler... Buna inanıyorum tüm benliğimle...
Sevgilerimle...
(Umarım başınızı ağrıtmadım...çok dolmuşum.. yazmayı şimdilik düşünmüyordum...bir anda dökülüverdi kelimeler... karmaşık olduysa affedin... Karmakarışığım zaten... anlayışınıza sığınıyorum....) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Zirvesine Göz Diktiğim Dağlara Bak...Ayağıma Takılan Çalılara Bak!!! | Offline
| |
16-06-2007, 08:10 AM
|
#2 (permalink)
| Çevirmen
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Huzur Arıyordum!!
merhaba venus, aramıza hosgeldın, yazdıklarını okurken durust olmak gerekırse kalbım sıkıstı, bır zamanlar benım hıssettıklerıme benzer seyler cunku, su an ıcın tek tavsıyem bu dusuncelerınızı kafanızdan uzaklastıracak yenı bır ugras, bır hobı gelıstırın ve telkınlere devam edın, ben hep soyluyorum telkınler ben de katalızor bır etkı yaptı, nerde 1 ay oncekı ben, yazılarımı ve gunlugumu okuyun lutfen, oradakı degısımı goreceksınız..hayat oyle kısa kı bu agır ruh halını tasımak nıye ??? sıze ne faydası oluyor ?? eger yanılmıyorsam yanlısım var ıse atakan bey lutfen duzeltın, sucluluk ego telkınını sıklıkla dınleyın, bende duzelme bu telkını dınlemekten sonra basladı, ancak ılk hafta cok cıddı bır basagrısı cektım, bır ara sucluluk egoyu bıraktım sonra devam ettım , sımdı dınlerken bır problemım yok... bız bırbırmıze yardımcı oluyor ve motıve edıyoruz, burdakı arkadasları buldugum ıcın cok mutluyum, sıtede cok faydalı yazılar var faydalanacagınızı dusunuyorum, sevgıler tresor | Offline
| |
16-06-2007, 10:58 AM
|
#3 (permalink)
| Guest | Ynt: Huzur Arıyordum!! Sevgili venüs resmen 4/5 yıl önceki halime döndüm her birimiz yazdıklarımızdan bir parçada olsa aynı hatlarda yaşanmışlığın üzerine şimdi hayatımızı düzene huzura dönüştüryoruz. İyikide yazmışsın emin ol geçecek sadece sabır ve inanç evren sana istediğin hayatı sunacak yeterki sen buna hazır ol ve tamam deyip tasavvur et. İlk haftalarda sonuç alamadım diye pes etme bırakma sakın ben 1 ay oldu hala dinliyorum ve hayatımda olumlu gelişmeler başladı günlüklerimizi oku her birimizin ayrı hikayesi olsa da hepimiz değişmin farkındayız. Tresor çok güzel açıklamış bunu sevgiyle kal |
| |
16-06-2007, 11:25 AM
|
#4 (permalink)
| Guest | Ynt: Huzur Arıyordum!! Bende yıllarca huzuru aradım durdum,aklıma gelen heryerde huzuru aradım ama hepsi geçici bir huzur veriyordu bana,daimi huzuru Allah aşkında buldum,kendi varlığını mum gibi erittikçe,herşeyin Allah'tan olduğunu görmeye başlayınca,kendi varlığından eser kalmayınca huzuru buluyor insan,gönül daimi huzura kavuşuyor,sakinleşiyor,dinginleşiyor,gece ibadetindeki huzuru hiçbiryerde bulamıyor insan,gönül aşk ile çağlıyor
"Açlığa devam et beni görürsün,insanlardan uzaklaş bana kavuşursun" Hadisi Kudsi |
| |
16-06-2007, 11:28 AM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
29 Mesajinıza toplam 85 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: Huzur Arıyordum!! Merhaba arkadaşlar, çok teşekkür ederim yalnız bırakmadığınız için... Siteyi hatim ettim neredeyse... Okumadığım konu, mesaj kalmamıştır :) günlükleri de okudum, okuyorum... Yaşanan deneyimleri, olumlu gelişmeleri okudukça daha da hevesleniyorum... İnancım daha da artıyor.. Gelişmelerden haberdar edicem sizleri ... Bu arada sitedeki en ağır vaka benim sanırım ... dusun
Sevgiler ...
__________________ Zirvesine Göz Diktiğim Dağlara Bak...Ayağıma Takılan Çalılara Bak!!! | Offline
| |
16-06-2007, 11:34 AM
|
#6 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: Huzur Arıyordum!! dost, çok haklısın... NEYE YAKLAŞSAM SONU UZAKLIK VE KIRGINLIK, ANLA Kİ YOK ULU ALLAH'TAN BAŞKASINA YAKINLIK.... demiş (NECİP FAZIL)
| |
16-06-2007, 12:02 PM
|
#7 (permalink)
| Guest | Ynt: Huzur Arıyordum!! Venüs Selamlar....
Öncelikle kendini bulma yolculuğuna başlamanın bizleri derinden etkilediğini belirtmek isterim....
Hani yazında demişsin ya huzur arıyordum diye...
Huzur aslında tam olarak baktığımız yerde. Evet yanılmadın tam burda huzur, yada her nereye bakıyorsan orda. Önemli olan huzurlu bakabilmekte dimi ama...
İşte bu site sen ben ve daha bir çok kişiye bu konuda yardımcı oldu inan bana....
inşaallah hep birlikte daha daha daha iyi günlere gideceğiz. Olaylara olumsuz değilde olumlu yönlerinden bakabilmeyi öğrenebileceğiz inşaallah. Ve karar alırken korkmadan alacağız. Çünkü bileceğiz ki sonuç ne olursa olsun bizim öğrenmemiz gereken bişeyler vardır mutlaka....
Ben öyle inanıyorum ki olaylar bazılarının evrenin sınırsız gücü dediği ( ALLAH c.c.) tarafından bizlere bazı şeyler öğretebilmek için gönderilmekte. Ve biz o olaydan ders almamaya ne kadar inat edersek belki olay kapanmakta lakin bu kezde görünüşte farklı ama içeriği aynı başka bi olay başımıza gelmekte. Bu böyle devam eder ta ki bize öğretilmek isteneni öğrenene kadar.
O bakımdan hayatta yaşadığın her olaydan dersler almaya çalış ve bir sonraki adımını bir önceki dersine göre atmayı dene. UNUTMA KULLAR BİRBİRİNE SEBETİR. Ve şunu da biliyosundur. İmtahan hiç bir zaman işlenmeyen konulardan olmaz dimi.
Bir sonrakini yaşarken bir öncekine bak her zaman. Ama devamlı aynı noktadada takılı kalma bu seni gelecekten ve şimdiden yoksun kılar. Şimdi git ve mutfaktan bulaşık süngerini al. Bi sünger çek geçmişteki olaylara. Aklında kalan olaylar değil aldığın dersler olsun.
Şimdiyi yaşa. Şu an için yatırım yap.
Zaten şu ana yapılan yatırım bi anlamda geleceğe yapılan yatırım anlamına gelmiyormu.
Bak bunu bilen çok kişi gibi bende biliyorum ki tek bi kural var hayatta.
İSTE VE YAŞA...
güzellikleri iste her zaman. aklın sadece güzellikleri istemekle meşkul olsun. başka bişeyle değil....
Ben kendim satış pazarlama işi ile uğraşan biriyim ve satıştada tek bir kural vardır benim için...
GİT SAT VE GEL..
ama çokları başaramaz bunu sebebi ise sadece satışa yoğunlaşmaları ve görünenin azıcık bi kısmına odaklanabilmeleridir.
Ben ise Önce istiyorum sonra gidiyorum ve satıp geliyorum...
ne oluyor istediğimi yaşıyorum.....
Sende iste ama sadece güzellikleri...
Yolculuğun boyunca yanında olduğumuzu unutma...
SEVGİ`yle kal...
Mutlu kal..
bende onlarla kalayım tabiii dimi ama... :) |
| |
16-06-2007, 03:05 PM
|
#9 (permalink)
| Çevirmen
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tek kelımeyle harıka yazmıssınız , siz nerelerdeydınız yahu, daha sık yazın bundan sonra olur mu ? selamlar sevgıler sıze.. tresor | Offline
| |
16-06-2007, 03:09 PM
|
#10 (permalink)
| Çevirmen
ben de sabahları dua etmeyı alıskanlık halıne getırdım, eger faydalandıgınız dualar var ıse paylasırsanız sevınırım , sevgiler tresor ozel mesajda yazabılırsınız .. tesekkurler | Offline
| | | |