Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/227259-site-kedinize-ugramadan-gecmeyin-hos-ve-sefa-geldiniz.html)

hayatimdegisti 28-02-2015 06:20 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

hoşgeldiniz arkadaşlar...

alessandra 28-02-2015 09:29 PM

Merhaba:)Gelir gelmez sevimli bir kedi tarafından karşılanmak güzeldi.
Yıllardır bu siteyi bilip,kapısına kadar gelmeme rağmen üye olmam şimdiye kısmet oldu.Birbirimize her dakika birçok şey katacağımız paha biçilmez değerde paylaşımlar dilerim:)
Ve Hoşbulduumm:)

tokatlist 01-03-2015 03:52 PM

Merhaba ben de hayatım
daki değişmezleri değiştirmeye geldim aranıza umarım hersey gönlünüzce olsun.Hosbuldum😊

maverastral 01-03-2015 11:43 PM

Merhaba :)

M.SERHAT 08-03-2015 05:13 PM

Merhaba ben 1 hafta sonra Ygs ye gireceğim ilk kez karşılaştım böyle bir şeyle ihticımında oldugunu dusunuyorum açıkcası ne tavsiye edersiniz _? Bir de şunu eklemek istiyorum 2. senem bu sene çok çalıştım o yüzden endişem hat safhada.Normal sınavlarda gayet iyi yaptıgım halde türkiye geneli sınavlarda bocalıyorum

hasanokan 11-03-2015 01:52 PM

Merhaba Cümle Halka

Hunkpapa 11-03-2015 06:24 PM

Merhabalar herkese ,ben siteye yeni katıldım.Nereden başlayacağımı bilemedim.Ücretsiz telkin dosyalarını indirdim. Şikayetim kronik depresyon .Bu cdleri günde ne kadar dinlemeliyim?Teşekkürler

ozcanreyhan 22-03-2015 01:59 PM

Siteye yeni katıldım .Tüm arkadaşlara merhaba...

ozcanreyhan 23-03-2015 03:03 PM

çok tşk ederim.

Ladymagic 06-04-2015 06:39 AM

Merhaba, siteyi çoktan beri bilmeme rağmen yeni üye oldum. Bilinçaltı temizliği arkadaşı arıyorum :) birlikte hayatımızda temizlik yaptıkça nelerle karşılaştığımızı konuşabileceğimiz, birbirimize destek olacağımız bir arkadas.. Daha fazla da olabilir. Artık çok yöntem var, ama bilinçaltımı temizlerken bile duygusal olarak yıpranabilirim korkusuyla yapmıyorum. Halbuki hayatımızı yöneten şey bilinçaltı. Mesaj atabilirsiniz. Ya da temizlik yapıp ta hayatı değişenlerin hikayelerini okumak isterim. Sevgilerimle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 AM.