Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/227259-site-kedinize-ugramadan-gecmeyin-hos-ve-sefa-geldiniz.html)

fersakar 15-04-2015 09:35 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

selam kedicik

didoshh 17-04-2015 07:36 PM

Uzun zamandır biliyordum bu siteyi ama foruma son zamannlarda bakmaya başladım. yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum telkinleri.hayatımda mucize olmadı elbette ama sanki daha sakin oldum. özellikle en net şekilde uyku düzenim değişti. biraz anksiyeteli bi tipimdir hemen uykuya dalamam. yatar yatmaz uyuyorum ve erkenden kalkıyorum az bile uyusam. emeği geçen herkese teşekkür ederim ve tabiki de herkese merhaba:))

Ab-ıhayat 18-04-2015 09:48 AM

merhabalar herkese

amira 26-04-2015 11:21 PM

Merhabalar. İnanmayacaksınız ama bende bu düşünce yıllar önce vardı. Arkadaşımla teee ortaokulda bilinçaltı saati diye birşey yapmıştık.
Tabi çocukluk aklı ama yine de baya baya birşeyler düşünmüştük. Bugün de tesadüfen aklıma geldi bilinçaltı saati tekrar mı yapsam diye.
Nette beyin dalgalarıyla ilgili araştırma yaparken bu siteyi gördüm çok şaşırdım inanın. Şu ücretsiz telkinleri birkaç gün dinliyim kesinlikle cdlerden alacam.

Sitenin kurucusuyla da ayrıca görüşmek isterim mutlaka. Çok başarılı buldum. Sonsuz tebrikler...2588925889art56art56

sonmez22 03-05-2015 03:32 AM

yeni üyeyim

advocatus 13-05-2015 09:45 PM

Selamlar olsun bu site de güzel paylaşımları ile yürekleri serinleten herkese, bugün keşfettim buraları, vatana millete başta bana hayırlı olsun, telkin müziklerine bayıldım, içim bambaşka oldu diyebilirim, sevgiyle ve muhabbetle kalın.(Not:İlk defa bir forma katılıp aktif olma niyeti içerisindeyim nedense)girlhaha

BÜKÜTA 17-05-2015 05:37 PM

teşekkürleeerr

huseyingoktas 26-05-2015 07:51 PM

Selamlar, arada profil resmini değiştir.

Areser 04-06-2015 09:07 AM

Selam arkadaslar siteyi bugun keşfettim.. Sitede yeniyim ..telkinleri bulamıyorum bana yardımcı olursanız cok sevinirim şimdiden cok teşekkürler,,,,

dreamlyla 06-06-2015 06:25 PM

Herkese merhaba bende yeni sayılırım aslında sayılmam çünkü bu siteyi bayadır biliyordum bir kaç defa telkinleri de uyguladım.Ama disiplin olmayınca bu işe yaramıyor.Bende siteye kaydolma kararı aldım ve kaydoldum :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:41 PM.