![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz dusun2 koyun gibi sayılıp, yok farzedilmeye alıştığımız bu ülkede, bu kadar keyiflismiliyface, insana yakınalk78 ve içi dolu bir sitedede "KAÇ KİŞİYİZ" sorgusu için açılmış bu konuya pc05 MEEERHABAAA HOŞ BULDUUUUK demek boynumuzun borcudur. bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkese teşekkürler.128956 happy6blissy8977actionsmiles456cilgin897 sevgiyle çoğalıncat3500 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar arkadaşlar siteyi 2 gün önce buldum ve şimdi kayıt oldum.Öncelikle hangi telkinleri dinlemeliyim ve ne kadar dinlemeliyim. benim öncelikli olarak yenmek istediklerim sosyal fobi - kendine güven-ertelemek ve başkalırının düşünceleri.Bunları ne kadar dinlemeliyim lütfen yardım edin hergün siteye girip bakacağım.Mübarek ramazanlar sağlıcakla kalın :)))))))))))))))) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz keyifli forumlar önce suçluluk ve ego güven öneririz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Suçluluk ve ego telkinlerini kaç gün dinlemeliyim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam hoşbulduk. Herşey güzel olucak umarım |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba ben de yeniyim suçluluk,ego güven ve kendine güven dinliyorum 2 hafta oldu herşey çok güzel gidiyor.Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler....<3 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Ben de geldim Pisimbatneseli56 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam. Bu mp3 olan mutluluk adlı CD leri nasıl indircez. Telefonuma indirmek istiyorum. Nasıl yapcam |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz İndirdim şimdi. Bu hep su sesi. Bunumu dinleyecegim... Bu bana etki edecek mi yaaa.. Anlamadım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:00 PM. |