17-08-2009, 11:28 PM
|
#256 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: rumelili Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk pisimbat seninle tanıştığıma memnun oldum mp3'leri bir türlü indiremedik. | Alıntı: hanife Nickli Üyeden Alıntı
| Alıntı: abcçde Nickli Üyeden Alıntı
merhaba pisimbat,bende hoşbuldum sitenize:D çok güzel bir site okudukça hem istediğim enerjiyi alabiliyorum hem de bilgileniyorum,bu güzel paylaşımlar içinde herkese teşekkür ediyorum=) | Alıntı: ibrahimethem Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk. Teşekkürler | Alıntı: davosfatihi Nickli Üyeden Alıntı
hepinize selamun aleyküm. vizyon ve hedef eksikliği en büyük suçumuz tembellik de bilgisizlikte bundan kaynaklıyor kişisel gelişim ve motivasyonla devamlı olarak umudumuzu diri tutmalıyız.herkes en yakınından başlayarak çevresindeki insanları geliştirmeli umut aşılamalı.budemek istediğimi anlamak isteyen de beyaz zambaklar ülkesinde adlı kitabı okumalı.
insanların en hayırlısı insanlığa en faydalısıdır diyerek tekrardan selamun aleykü m | Alıntı: cilemente Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,siteniz çok güzel pek memnun oldum. | Alıntı: karakedi Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba aranıza yeni katıldım herkeze sevgiler | Alıntı: ezgi123 Nickli Üyeden Alıntı
bnde h. buLdm . D
çok hoşuma gidio herkz pozitf | Alıntı: gooseman Nickli Üyeden Alıntı
herkeze merhaba .. | Alıntı: ferzan Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba aranıza yeni katıldım .27 yaşındayım öğretmenim..siteyi biraz inceledim.Benim için birçok açıdan faydalı olacağına ,gerçekten inanıyorum.
herkese sevgiler... | Alıntı: nazzz_06 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalarr hoşbulduk:) | Alıntı: serpiltorun Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
taışalımi | Alıntı: serpiltorun Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
bende yeni katıldım, cd lere bayıldım. teşekkürler | Alıntı: maviserap Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar,
valla hoşbuldum yani : ) ne güzel bir yer burası ya : )
herkesin eline yüreğine sağlık ...
sevgiler
serap | Alıntı: güneş1304 Nickli Üyeden Alıntı
hoşbulduuuuk :)Teşekkürler herkese,,, | Alıntı: emilii Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar ben yeni üyelerinizdenim .Sizlerin varoluşunuza çok seviniyorum ve teşekkür ediyorum.
Tesadüfen sizlerle tanıştım gezinirken ve çokta iyi oldu.Müzik dinlemeyi çok seviyorum ve mutlu oluyorum.Müzikle yapılan bu çalışmalarınızı dinlemek beni mutlu ediyor ama ilk etapta bazende sıkıldığım oldu ama geçti. Şimdi hemen hemen günün her saatinde dinliyorum. Fırsat buldukçada sitenizi yani sizleri ziyaret ediyorum.
Şimdiden çok teşekkür ediyorum. | Alıntı: aysena_27 Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar..ben denizliden mine.. | Alıntı: sarya Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben sarya yeni katıldım siteye dosyalara nasıl girebilirim. yardım edermisiniz .teşekkürler | nam'ım şan'ım beynelminel olan ben yani sitemizin si pisimbat herkese çok teşekkür ediyor hoş ve sefa geldiniz tek tek yazmak isterdim vallahi üşendim ne yalan sölim ama hepsini tek tek okudum cümleten yanıt veriyorum . nizi izlemeyi ve okumayı sürdürünüz pişaman olmazsınız herkese sevgi ve saygılarımla
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |