![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
herkes hoşgelmiş eskisi yenisi fırından yeni çıkanı vitrinde kuruyanı y789 şu site cat56 ne demek açıklayayım hemencik. efm ben cat56leri çok ama çok seven bir cat56yim aslında tüm hayvanları seviyorum ama cat56ler özel o yüzden atakan beye yaptığım baskılar sonucu bu sitenin bir cat56 olmalı oda ben dedim ve oldu olay basit yanif678h |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam ben geldim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Pozitif düşünüp istediğim herşeyi gerçekleştirmek için burdayım. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
Alıntı:
Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba, Çok şirinsiniz, teşekkürler Pisimbat, Subliminal mesajlarla ilgili sormak istediklerim var, cevaplayabilirmisiniz? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Telefonla çekirdek inanç tespitinde ne gibi sorular soruluyor acaba? Bir kaç dakikalık bir mülakatta kişinin temel inançları anlaşılabiliyormu? Ben bunu denemek istiyorum, bu konuda düşünceleri olan arkadaşlar paylaşabilirlermi benimle düşüncelerini? |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkes hoş gelmiş sevincli ben garip bir cat56 sorularınızı diğer moderator ve atakan beye sorabilirsiniz blook |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ablacım ne şekersinn yaaaaa :) sen gibi kediye cann kurbann . umarımm iyiisndirr. kocamn öpüyorumm senii muckkk |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz teşşekürler aslında yazılarım şeker ben değilim 12389 biraz da nemrut ve sinirliyimdir blook |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sıkıntılardan kurtulmaya geldim dertleirmden boş şeylerden |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:46 PM. |