Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/227259-site-kedinize-ugramadan-gecmeyin-hos-ve-sefa-geldiniz.html)

teo06 30-03-2011 04:19 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

herkeze selamlar25889

Işıldayan Safir 30-03-2011 04:24 PM

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz idleğiyle.

Sevgiler. actionsmile

yelda_k 31-03-2011 10:19 PM

hoşgeldinizz..

güzel değişimler yaşamanızz dileğiyleee

pisimbat 02-04-2011 03:46 PM

cat56mmmaauuww maauwwww mıırrrrrblook

t.kent 04-04-2011 10:53 PM

merhaba, aranıza katılmakla çok iyi ettiğimi sanıyorum. iyi ki varsın pisimbat, iyi ki hepimiz buradayız sizleri seviyorum t.kent

yelda_k 04-04-2011 10:58 PM

hoşgeldinizz :)

güzel zxamn geçirmeniz dileğiyle

ii varsınızz
pozitif kalınn

melis yalçın 10-04-2011 11:10 AM

Merhaba, ben 3 yıl önce gibi keşfetmiştim bu siteyi ama yeterince vakit ayıramamıştım. Demek ki o zaman hazır değilmişim diye düşünüyorum. Şimdi hayatımı değiştirmeye hazır ve istekliyim. Tekrar herkese, merhabaaa...

Işıldayan Safir 10-04-2011 12:39 PM

Alıntı:

melis yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795661)
Merhaba, ben 3 yıl önce gibi keşfetmiştim bu siteyi ama yeterince vakit ayıramamıştım. Demek ki o zaman hazır değilmişim diye düşünüyorum. Şimdi hayatımı değiştirmeye hazır ve istekliyim. Tekrar herkese, merhabaaa...

Alıntı:

t.kent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795147)
merhaba, aranıza katılmakla çok iyi ettiğimi sanıyorum. iyi ki varsın pisimbat, iyi ki hepimiz buradayız sizleri seviyorum t.kent

Hoşgeldiniz arkadaşlar,

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

educator85 19-04-2011 06:13 PM

HOŞBULDUKK :) ÇOK POZİTİF OLUMLU BİR SİTE... HER YERDE TEŞEKKÜRLER VE ÖVGÜLER... SİTE KEDİSİNE UĞRAMASSAN OLMAZ DEDİLER...İŞTE BURADAYIMM ... 2 GÜNDÜR DİNLİYORUM TELKİNLERİ İŞTEN EVE TELKİNLERİ DİNLEMEYE GELİYORUM UYUDUĞUMDA DA KISIK SESLE DİNLEDİM... SONUÇLAR MI...DAHA ERKEN SANIRIM :) UMUYORUM YAKIN ZAMANDA ONLARI DA SİZİNLE PAYLAŞACAĞIMM....SEVGİLERDE KALIN

pisimbat 19-04-2011 07:16 PM

ervibadi vel kam anacım sevinclikhkh56cat56niz blookcat56mi blook

Alıntı:

t.kent Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795147)

Alıntı:

melis yalçın Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 795661)

Alıntı:

educator85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 796401)
HOŞBULDUKK :) ÇOK POZİTİF OLUMLU BİR SİTE... HER YERDE TEŞEKKÜRLER VE ÖVGÜLER... SİTE KEDİSİNE UĞRAMASSAN OLMAZ DEDİLER...İŞTE BURADAYIMM ... 2 GÜNDÜR DİNLİYORUM TELKİNLERİ İŞTEN EVE TELKİNLERİ DİNLEMEYE GELİYORUM UYUDUĞUMDA DA KISIK SESLE DİNLEDİM... SONUÇLAR MI...DAHA ERKEN SANIRIM :) UMUYORUM YAKIN ZAMANDA ONLARI DA SİZİNLE PAYLAŞACAĞIMM....SEVGİLERDE KALIN

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:53 PM.