19-04-2011, 07:16 PM
|
#820 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ervibadi vel kam anacım niz mi Alıntı: t.kent Nickli Üyeden Alıntı
merhaba, aranıza katılmakla çok iyi ettiğimi sanıyorum. iyi ki varsın pisimbat, iyi ki hepimiz buradayız sizleri seviyorum t.kent | Alıntı: melis yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, ben 3 yıl önce gibi keşfetmiştim bu siteyi ama yeterince vakit ayıramamıştım. Demek ki o zaman hazır değilmişim diye düşünüyorum. Şimdi hayatımı değiştirmeye hazır ve istekliyim. Tekrar herkese, merhabaaa... | Alıntı: educator85 Nickli Üyeden Alıntı
HOŞBULDUKK :) ÇOK POZİTİF OLUMLU BİR SİTE... HER YERDE TEŞEKKÜRLER VE ÖVGÜLER... SİTE KEDİSİNE UĞRAMASSAN OLMAZ DEDİLER...İŞTE BURADAYIMM ... 2 GÜNDÜR DİNLİYORUM TELKİNLERİ İŞTEN EVE TELKİNLERİ DİNLEMEYE GELİYORUM UYUDUĞUMDA DA KISIK SESLE DİNLEDİM... SONUÇLAR MI...DAHA ERKEN SANIRIM :) UMUYORUM YAKIN ZAMANDA ONLARI DA SİZİNLE PAYLAŞACAĞIMM....SEVGİLERDE KALIN |
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |