![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşbulduk, ben de yeni üyelerden... umarım huzuru burda bulabilirim ;) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hoşgeldiniz güzel paylaşımlar dilerimO0 |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba siteniz çok hoşuma gitti yalnız müzik kopuk kopuk geliyor kapatamıyorumda yardımcı olurmusunuz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam... neden burada olduğumu bilmiyorum. zamanla bir neden bulurum diye düşünüyorum herkese selamlae |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz arkadaşlar. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkes hoşgelmiş epeydir yoktum kontrollerim için ankaradaydım herkese son günlerde bayıldığım bir şarkıyla merhaba diyorum. YouTube - Zaz, la toy session : je veux |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56smil56 herkese sevgilerrr,burayı bulduğum için cok mutluyum,24 saat bile olmadı telkin dinleyeli ama hissediyorum değişimi gerçekten hissediyorum.İnanılmaz bir yöntem. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. Güzel gelişmeleriniz daimi olsun. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz HAYATIM DEĞİŞTİ AMA NEYLE VE NASIL? BEN 25 YAŞINDA 3 YILLIK ÖĞRETMENİM. HAYATIM EŞİMLE EVLENDİKTEN SONRA DEĞİŞTİ.. ANNESİ HİÇ İSTEMEDİ BENİ VE ŞİMDİ 6 AYLIK EVLİYİZ VE HER GÜN BOŞANMAYI DÜŞÜNÜORUM.. EVET ZAMANA BIRAKALIM DİYEREK DURSAKDA NE APSAMMM NE ETSEMMMMMMMMMMM CİDDEN BIKTIM.. Kİ ÇOK KEZDE İNTİHARI BİLE DÜŞÜNDÜRDÜ GERÇİ YAPMAK ÇOK ZOR Kİ ÖNCESİNDE GAYET MUTLU HERŞEYİ OLAN BİR İNSANDIM AMA ŞİMDİ... LÜTFEN YARDIM EDİN |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:23 AM. |