Alıntı:
aleimthia Nickli Üyeden Alıntı
slm, bende diğer arkadaşlarım gibi yeni üyeyim,0 noktasındayım ve çaresizliklerime çare arıyorum bir kaç gün sonra ailem beni pskityatristlere ve diyetisyenlere götürmeye başlayacak,ne kadar yardımı olucak merak ediyorum yıllardır bir sürü ilaç kullandım bir sürü psikyatriste gittim diyetisyenlerde cabası sonuç bir sene sonra herşey tekerrür ediyor en son doktorum kronik depresyon teşhisi koydu ve 2 yıl boyunca ilaç kullanmamı söyledi
1 yıla yakın kullandım fakat ilaçlarda kilo yapıyor zaten kiloluydum şimdi obezim 1.75 boy ve 108 kilo üstelik 25 yaşındayım. neyse ilaçları bıraktım hayat yine içinden çıkılmaz bir hal aldı kilolarda olduğu yerde .çok iyi bir ilişkim var çok iyi bir ailem var allaha şükür maddi sorunumuz yok geçiriyoruz ama işte sorun bende ve geçmek bilmiyor. söyleyeceklerim bu kadar umarım sizinde canınızı sıkmadım ..herkese kolay gelsin ... |
öncelikle aramıza hoşgeldin.. sıfır noktası dediğin gibi kötü bir yer değil hatta herkes o sıfır sınır dediğimiz noktaya gitmeye çalışıyor:D tabi sen farklı bir sıfırdan bahsettin ama hiç önemli değil.. yazdıklarını okuduğumda çok umutsuz olduğunu düşünmedim tam aksine sorunlarının sorumluluğunu bilen ve bunları aşmaya kararlı biri olarak yazmışsın.
kronik depresyon tanısı bende de vardı.. ama ben kendi kendime iyileşmeye niyet ettim, kendim birşeyleri değiştirebileceğime inandım ve bu site ile tanıştım. burda sana iyi gelebilecek olan her türlü yazı ve yardımı bulabilirsin. ama bunun için lütfen forumdaki yazıları oku..
tabi sana öncelikli olarak yardımcı olacak olan telkinlar var.. rehber bölümünü incele ve telkinleri dinlemeye başla lütfen..
şu anda kendini kötü hissediyor olsan da obezite olsan da kronik depresyon tanın olsa da ... bunların hiçbiri senin ilerde de böyle olacağın anlamına gelmiyor.. hani anka kuşu küllerinden yeniden doğar ya.. biz de onu yaşamaya çalışıyoruz bir parça aslında.. sorunlarında yeniden doğarsan eğer, onlar senin ne büyük öğretmenin olurlar..
yazında çok güzel bir ilişkinin ve mutlu bir ailenin olduğunu yazmışsın, bunlar için şükretmen ve değerini bilip burada ifade etmen çok güzel..şükretmek en büyük şifalarımızdan biridir..
ikinicisi de kararlılığın ve yapabileceğine inanmandır..harika olmak senin elinde, bu halinde kalmak da.. ki sen zaten seçimin yapmışsın..
değişim,gelişim ve iyileşme sürecinde yardımcı olması için dularımı ve sevgimi göndereceğim sana..naçizane bildiklerimi anlattım, umarım iyi gelir..
sevgilerle..