Önce bu siteyi bulma hikayemi anlatıyım....
Aşırı boyutta olmasa da çekingenliğimi üzerimden atmak,özsaygımı kuvvetlendirmek,bilincimi yükseltmek,yaşam sevincini,pozitifliği daha da arttırmak eskiden beri sürekli ilgilendiğim konular.Bu alanda genelde kişisel gelişim kitapları okurdum ama sadece okuduğum anda bir etki gösterip,reel hayata uygulamaya gelince hep yarım kalırdı.Kısacası kendime başka yollar arıyordum aromaterapi,kokuların gücü,hangi yağ neye iyi gelir vb....hatta aktardan dün yağ aldım geceden beri koluma bileğime sürüp sürüp kokladım değişicem diye :)) googlede böyle ararken yağ mağ sitenin adı dikkatimi çekti,sanırım sitenin adı bu olmasaydı tıklamıcaktım,merak uyandıran bir başlık....
1. gün sonrasında ki şu aralar inanılmaz depresif günlerdeyim dik yürüme bende de oldu, tabiki önüme bakarak yürüyen biri değildim ama yine de nasıl derler ,yanımdan gelip geçen insanlar dün önemsizdi benim için,eskiden biraz heyecan basardı yolda kalabalıkta...günde 10-12 saat dinleyemiyorum en fazla 4 saat gece için mp3 çalar istedim abimden,ne yapıcaksın dedi,gece telkin dinleyeceğim dedim lazım,ya git işine delirdin mi dedi bana
sanırım değişime kimse zorlanmıyor,sadece kendi içinde isterse değişmeye karar verirse bunu yapabiliyor,değişmeyi istemem,birtakım çareler aramam sonucu tesadüfi olarak tanıştım sizlerle tüm forumu okudum diyebilirim....
ortak amaç için toplanmış,değişime,daha pozitif bir yaşama, daha güçlü bir özbenliğe kanalize olmuş tüm arkadaşlara saygılarımla.değişimi istemek değişimi başlatmanın ilk adımıdır,gerisi geliyor arkadaşlar