Merhaba ben Kemal 17 yaşındayım, bursada yaşıyorum.. Forumunuza daha önceden parapsikolojik araştırmalar yaparken kayıt olmuştum. O zamanlar değerini bilemedim... geçen gün bursada parapsikolojik dernek arıyordum bulamamıştım daha sonra
www.astralseyahat.com 'da astral seyahat'i tekrar bir gözden geçireyim demişken o sitedeki reklamınızı gördüm tıkladım ana sayfada bana hiç birşeyin tesadüf olmadığını burda olmamın bir amacı olduğunu yazdı..
daha sonra bir sayfaya yönlendirildim "astral seyahat (beden disi yolculuk ) mp3'ü nün yapıldığını duydum tabi bu beni çok heycanlandırmıştı..
Denemem gerektiğini düşündüm ama emin değildim, nasıl telkinlerin yararı olabilirdi ki?
ama sonra site yönetimimizin videolarını başarılarını seminerlerini ve verdikleri garantiyi gördüm..
yani işe yaramadı bile desen seni hayal kırıklığına uğrattığımız için parani 1 sene icinde iade edeceğiz dediler.
Tabi site yönetiminin bu kendine güveni beni cezbetti ve inancımı %90 arttırdı bende hemen siparişimi verdim şuan beklemekteyim. Forum'da tanışma bölümünde kendini tanıt yazısını görünce bir hikayemi anlatayım dedim belki "google"ye şans eseri benim gibi astral seyahat yazıp bu konuyu gören arkadaşlarım olur onlarda faydalansın :)
Tanıştığıma memnun oldum herkeze mutluluklar dilerim.. :)