16-07-2009, 11:00 PM
|
#12 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 16
11 Mesajinıza toplam 65 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hoşbuldum. Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
ufukçum kendini çok güzel anlatmışsın...tipik ikizler burcusun hem zeki olurlar hem hünerli ama değişkendirler.aynı anda birkaç işi yürütürler,hem oğlum hem yeğenim ikizler.yeğenimin eşi kendini harem ağası gibi hissediyor.o kadar çok kişilikte bir kadınla evliyim ki harem kurmuş gibiyim,diyor..yeğenim eczacı,kalfasına sinirlenir müşteriye sinirlenir.kafası kızdığı zaman..onda gördüğüm bazı huyları aynısı oğlumda var, çok iyiler çok hoşlar fakat,kafa çok çalıştığından karşılarındaki kişilerden de aynı performansı beklerler...sonuç hüsran..bir an bir anı tutmaz...çok sakinken birden sinirli olabilirler,ama zekilik ve pratiklik konusunda, kimse elinize su dökemez...böyle kıvrak zeka ve pratik olunca, ufukçum karşınızdaki insanlarla sorunlar yaşıyorsunuz. bilmiyorum sende bu söylediklerime katılırmısın..ama iyiliğinize dürüstlüğünüze dostluğunuza lafım yok..oğlum kız arkadaşlarını da genelde ikizler burcundan buluyor tabi ki biraz tartışmalar kaçınılmaz oluyor...benim de en çok sevdiğim anlaştığım burçtur ikizler..bu kadar eleştirdiğime bakmayın...ufukçum insanlar zorla sevilmiyor maalesef..gerçekten seveceksin.telkinleri dinlemeye başlarsan farkedeceksin.biz burda hergün birbirimize aşkımızı ilan ediyoruz...zaten yapmaya çalışıyorum dediğin işler, sana zevk vermeyen zoraki yani mutlu olmadan yaptığın işler...zorla yapılan işten ne olur ki zaten..en iyisi sen hayatında zevk alacağın işler yap, hem daha iyi kazanırsın bereketi olur paranın, hem mutlu olursun.kardeşim benim sözlerim bir abla nasihatı yanlış anlama sakın...hakkında hayırlı olan neyse, Yaradan sana onu nasip etsin | Çok teşekkürler, Sudem Hanım. Övgüleriniz ve iyi niyetiniz için. İkizler burcu gerçekten biraz zor bir psikoloji aslında. Yükselenim de yengeç :) İyice karmaşa...
Başarılı bir iş hayatı adanmışlık gerektiriyor çokça. Eğer kendinizi işinize adarsanız etrafınızdaki görsel çalışanlar yani çalışıyormuş gibi yapanlar, sorunlara çözümle değil, felaket tellallığı ile yaklaşanlar sinirlerinizi bozuyor ve kötü niyeti gördüğünüzde tam anlamıyla mideniz bulanıyor. Onlar gibi çalışmak da sizin içinize sinmiyor. Her zaman kendime söylediğim "ben kariyer kadını olmak istemiyorum. İşler olduğu kadar olsun, kendimi paralamayacağım, elimde olmayan durumlar için yıpratmayacağım. Herkes kadar verici olacağım." Ama yapamıyorum. Bu sorunun sadece bir tarafı. Aslına bakarsanız ikili ilişkilerde beklediğim zeka veya ultra pratiklik filan da değil. Sadece iyi niyet ve çözüm odaklılık... İş değiştirmek benim de istediğim bir yol ama önce bulmak lazım...
Tekrar teşekkürler, |
| |