Merhaba Arkadaşlar,
Siteye yeni üye oldum.Son dönemlerde telkin içerikli mp3 lerle ilgili gerek yurt dışı kaynaklı gerekse yerli sitelerde bir çok araştırma yaptım.
Üye olur olmaz da ego güçlendirici telkini siteden indirdim.Ve gerçekten değil 21 günde daha 3 günde inanılmaz değişim hissettim kendimde.Dediğiniz gibi yürüyüşüm bile değişti
tabi ben bu telkinle birlikte bolluk ve zenginlik telkininin de bu sitede olmasını isterdim.Ya da varda ben mi göremedim??
Gerçekten bu kadar etkili olan bu telkinler,özellikle benim gibi parayı hep verilmesi gereken,ama birilerinden para alırken,bu maaşım bile olsa hep utanan,sıkılan biri için ideal olurdu diye düşünüyorum.
Bu tip blokajlarım çok,zenginlik ve para konusunda...
Yıllarca ailemden hep zengin olmanın kötü bir şey olduğu,altında son model arabalarla gezenlerin hep lüks düşkünü olduğu düşünceleriyle büyütüldüm ve iş öyle bir hal aldı ki,çok şükür ailemin durumu gayet iyi olduğu halde,ben normal bir standart için kendimi hep kastım.Zenginlere ıyy dedim.Ve sonuç;
standardımın altında bir yaşam,paranın akmamasından dolayı ve son dönemlerde ekonomik krizde hakettiğim paraları alamamaktan sebep,kredi kartlarına yüklenmem,şimdi de bunları ödemek için kredi almış olmam ve bu seferde bu kredileri geri ödemek için çektiğim sıkıntılar...
Sizden bu konuda düşüncelerinizi bekliyorum arkadaşlar...
Sevgiler..