14-09-2009, 10:07 PM
|
#2 (permalink)
|
Banned
Tesekkür: 7,119
668 Mesajinıza toplam 4,252 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: merhabalar herkese.. Alıntı: PoYRaZ_z Nickli Üyeden Alıntı
ben bir trlü çalışma temposunu tutturamamış öss ögrencisiyimmm...bu siteyi bulduguma çook sevindimmm...kendime sorun ediyordumm düzensizligii..şimdilik ego güçlendirici,şuçluluk duygusu ve zinde uyanmayı indirdimm ..ertelemeyide indirecemm dördünü arka arka dinlesem sorun olmaz herhaldee..işallah yararı olur son günlerde bunu baya sorun yapıyordumm Tıp istedigimdenn çogu ögrenci gibi....çok teşekkürler bu kadar yardımsever olan insana,insanlara... | Poyraz_z öncelikle aramıza hoşgeldin; Telkinlerimizi dinlemeye ilk olarak ego güçlendirici ve suçluluk duygusuyla başlıyoruz.İlk iki hafta bu iki telkini arka arkaya dinliyoruz,2 hafta sonra suçluluk duygusu telkinini listenden çıkartıp onun yerine istediğin herhangi bir telkini listene ekleyebilirsin. Sitede tavsiye edilen dinleme şekli bu,sanırım daha verimli bir dinleme olduğu için.Dinleme şekli ,süresi ve telkinlerin etkileriyle ilgili gerekli bilgileri rehber bölümde bulabilirsin. Telkinlerle ilgili pek çok soruna orada yanıt bulabileceğine inanıyorum. Aklına takılan herhangi birşey olduğunda çekinmeden yazıp sorular sorarsan gerek moderatörler gerekse site üyeleri tarafından en kısa sürede cevaplarına kavuşacağına inanıyorum. |
| |