29-09-2009, 09:18 AM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 22
31 Mesajinıza toplam 126 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ben ibrahim hayatım nasıl değişecek merakla bekliyourm tavsiye istiyourm.. ibrahim kardeşim merhaba, ben de ankaralıyım. ben de bir byan olarak üniversiteyi ankara dışında ailemden ayrı olarak okudum... Çok sessiz, sakin, içine kapanık, utangaç birisi olarak gittim ve haliyle ilk 1 ay çok zorlandım gittiğim yerde, hiç alışamadım ne çevreye ne insanaara ne de derslere. Makina mühendisliğini kazanmıştım, ancak dersler bana o kadar zor ve itici geliyordu ki anlatamam...Bne bu bölümü mümkün değil bitiremem diyordum. sürekli aklımda ankara'ya vazgeçip dönmek vardı ve nitekim yaklaşık bir ay sonra bavulumu toplayıp resmen kaçtım oradan... Ancak ne var ki ailem gözümün yaşına bakmadı... VE ben bir iki gün sonra yeniden ikna olaak okuluma döndüm, kısa süre sonra kaldığım yer değişti ve ilk vizelerden iyi notlar almaya başladığımı görünce inanılmaz derecede ortamı ve mesleğimi sevmeye başladım.. Ve dört yılda bitti okul ve sınıfta 5. oldum ve bayanlar içinde ise 1.... bu seferde Ankara'ya dönerken, ben bu şehirden ve ortamdan ayrılmak istemiyorum diye dönmemek için hüngür hüngür ağladım...
Yani her yeni gittiğin yere alışmak için 30 40 gün sabredeceksin... Sonrası çok kolaylaşıveriyor ALlah'ın izniyle....
Seni tebrik ediyorum geleceğin doktoru. |
| |