31-10-2009, 11:05 AM
|
#6 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 13
17 Mesajinıza toplam 75 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: tanışma merhabalar. geçen hafta bir NLP seminerine katıldım. kendimi denetlemeyi öğrenmek için. (kilo kontrolu. 10 kilo fazlam var. 62 kiloyum.155 boyundayım.)4 saat sürünce insan daha farklı şeyler bekliyor. neyse bekletimin altında bilgiler öğrendim. bilinçaltı ile ilgili birkaç cümlesi kafama takıldı. internetten hipnoz ilgili araştırmalar yaptım. en son bu siteye takıldım. kaldım. çok güzelmiş. ilk başta bayağı tereddütlü idim. madem bu kadar etkili neden hiç bir yerde duymuyoruz. hem uygulanması bu kadar kolay ve bedava bir yöntemi insanlar neden kullanmıyor.
dünden itibaren zinde uyunma, ego ve suçluluk u dinliyorum. nedendir bilmem sağlıklı bir şekilde bir türlü uyuyamadım (belki heyecandan). ama sabah erken kalktım. umarım herşey iyi olur. en büyük korkum işe yaramazsa artık dibe vuracağım. kendimi iradesiz hissedeceğim. bir umudum var dı. onu da kaybetmek istemiyorum. ne olur bu sefer olsun. |
| |