Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

mutsuzum

Forum ve Tanışalım mutsuzum Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız arkadaşlar ben zor bir dönemden geçiyorum.çok iyi giden bir ilişkim vardı evlenicekken terkedildim.ve çok aşığım.kesinlikle sevgimi haketmeyen biri ama unutamıyorum.ceset gibi ortalarda dolaşıyorum.sürekli ağlıyorum ve bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.çok güzel bir işim var başarılıyım beni seven bir ailem ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

mutsuzum

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03-11-2009, 04:58 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
gül güzeli9689 is an unknown quantity at this point
Standart mutsuzum

arkadaşlar ben zor bir dönemden geçiyorum.çok iyi giden bir ilişkim vardı evlenicekken terkedildim.ve çok aşığım.kesinlikle sevgimi haketmeyen biri ama unutamıyorum.ceset gibi ortalarda dolaşıyorum.sürekli ağlıyorum ve bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.çok güzel bir işim var başarılıyım beni seven bir ailem ve iyi dostlarım var.ama girdiğim bunalımdan çıkamıyorum.burda bana önerebileceğiniz telkin müzikleri var mı?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gül güzeli9689 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-11-2009, 06:25 PM   #2 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 20
46 Mesajinıza toplam 193 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dodotanya is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: mutsuzum

Alıntı:
gül güzeli9689 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar ben zor bir dönemden geçiyorum.çok iyi giden bir ilişkim vardı evlenicekken terkedildim.ve çok aşığım.kesinlikle sevgimi haketmeyen biri ama unutamıyorum.ceset gibi ortalarda dolaşıyorum.sürekli ağlıyorum ve bazen nefes almakta bile zorlanıyorum.çok güzel bir işim var başarılıyım beni seven bir ailem ve iyi dostlarım var.ama girdiğim bunalımdan çıkamıyorum.burda bana önerebileceğiniz telkin müzikleri var mı?
gül güzeli zor bir soru sormuşsun cidden o yüzden kimse cvp yazmamış sanırım :D...dünyada çözülemeycek tek şeyn aşk olduğuna inanıyorum zaten. bende buna benzer bir olay yaşadım değmediğini bile bile üzülüyosun çok iyi anlıyorum seni telkinleri önerildiği şekilde dinledim ben suçluluk egoyla başladım...ama bişeyi farkettim önce sen istemelisin onu unutmayı yoksa telkinler işe yaramaz. ben hala zorluyorum kendimi mutlu olmak için.geçmişi silmeden bunu başarmak çok zor. belki iyi tavsiyeleri olan biri sesimizi duyar :)
dodotanya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2009, 06:12 PM   #3 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 2
26 Mesajinıza toplam 103 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gokcee is an unknown quantity at this point

canım bunun bir tek ilacı var.pda zaman ve yeni bir aşk.başkada yolu yok..
gokcee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-11-2009, 08:36 PM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 197
110 Mesajinıza toplam 584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
olsun is an unknown quantity at this point

U-MUT-SUZ-SUN :)
Ben farklı bir açıdan yaklaşmayı önereceğim :)

U-NUT-MAK : U-MUT-SUZ

Bir şeyleri unut demek - yok say demek- hiç yaşanmamış say demek : hiç yaşamamış olmak demek :)

Halbuki biz bu dünyaya HER HALİYLE DOLU DOLU YAŞAMAK için geliyoruz :)
Yaşadıklarımız -tüm heyecan (mutluluk ve üzüntüler)-bizim hayatımızın RİTMİDİR.Tıpkı kalbimizin ritmi gibi.İniş ve çıkışlar yaşıyor olduğumuzu kanıtlar :)

Enerji (hareket) git-gel lerden oluşur.Bu git-gel enerjisi ya İLERİ-GERİ (yatay hareket) ya da İNİŞ-ÇIKIŞ (Dikey hareket) olarak kendini gösterir.

Yatay hareketler tekrarları oluşturur.Tek DÜZLEMde hareket eder.Kısır DÖNGÜ oluşturur.

Dikey hareket ise çoklu DÜZLEMLERle iletişimi sağlar.Döngüden ÇIKIŞ ve FARKLI GÖZLEM ,GENİŞ AÇI BAKIŞ sağlar.

Perspektifi genişletip yaşamımıza daha büyük bir tablodan bakabilmek :)

Bu yüzden benim tavsiyem HERŞEYİ OLDUĞU GİBİ HATIRLAMAYA ÇALIŞARAK GÖRMEDİĞİNİZ VEYA GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZ TÜM ŞEYLERİ BİR BİR HATIRLAMANIZ. TÜM DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ VE KENDİNİZE OLAN SAMİMİYETİNİZLE GÖZDEN KAÇMIŞ OLAN HERŞEYİ AYRINTISINA KADAR HATIRLAMAK.

Bunları bir bir ACISI-TATLISIYLA yazıya dökün :) Yazdıkça yaşantınızın bu bölümü netleşmeye ve gerçek haliyle (yalansız-kandırmacasız) dökülmeye başlayacak.

Sonra bu yazdıklarınızı yüksek sesle okuyun (belki ayna karşısında KENDİ-KENDİNİZE okuyun)

Size sizden daha yakın kimse olamaz .Size sizden daha dürüst ve doğru kimse olamaz.

BAŞKALARINI KANDIRABİLİRSİNİZ AMA KENDİNİZİ ASLA .Okuduklarınız duygu oluşturacaktır ve bu duygular size yazdıklarınızın

doğruluğunu veya yanlı-şlığını (objektif veya sübjektif) bildirecektir.
olsun isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-11-2009, 01:00 AM   #5 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

mutluluk telkinini ve depresyon telkinini dinlemeni tavsiye ederim ayrıca ego güven güçlendirici telkinide senin için yararlı olucaktır üzülme diyemicem ama olaya iyi tarafından bakmayı dene canım evlendikten sonra böyle bir şey yaşasaydın daha çok yıpranırdın akı karayı erken farketmiş olmanın senin için daha hayırlı olacağını düşünüyorum ve tatlım beraber olmak istediğin seni gerçekten mutlu edeceğine inandığın karakterdeki erkeği çizdikten sonra isteğini evrene göndermeni tavsiye ederim emin ol en güzel cevabı alıcaksın her şey gönlünce olsun gerçekten seni sevecek ve seninde bir ömür boyu seveceğin insanı bulmana niyet ediyorum.sevgiler
Alt 07-11-2009, 01:50 AM   #6 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
alfred01 is an unknown quantity at this point

merabalar arkadaşım sana bu işin telkinle alakası yok sana güçlü olmanı kendini harab etmemeni tavsiye ediyorum aşkın gözü kördür derler senin sevgine layık olmayan biri için kendini harab etme derim hayat her şeye rağmen yaşamaya deger arkadaşım
alfred01 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks