10-12-2009, 05:20 PM
|
#7 (permalink)
|
Guest | Cevap: sakin olmalıyım Alıntı: spestnaz Nickli Üyeden Alıntı
ben burada yaşamayı öğrendim. bazı insanlar ölmeden ölürler, sonnra tekrar doğarlar. . böyyle bi durumdaydım. ama pes etmedim. vazgeçmedim. . aradım araştırdım. . kendi kendimede olsa birşeyler yapmaya çalıştım ama olmadı. sonra bir arayışda burayı buldum. . ilk önnce çekinerek geldimm. utanarak yazdım. korkarak sordum. ama bu insanların sıcaklıkları çekincemi, utanmamı, korkularımı alldı götürdü. anladımki beni ayıplamak, dışlamak, üzmek, sinirlendirmek için burada değiller onlar. çok klasik olacak ama olsunn. . : emeklemeye başladım. sonnra onlaa tutundumm şimdilerde yürüyorum. . inanıyorum. değişime inanıyorum. onnların temiz kalpliliğine, saflıklarına inanıyorum. başaracağıma inanıyorum. fayda meselesine gelince, siz istedikten sonnra faydalı olurr. ama önnce sizin istemeniz lazım. kalb den istemeniz lazım. tüm hücreleriniz hissetmeli. . sonnra yavaaaşş yavaaaşş anlarsınızz. . Bir yerde hayatımız için büyüüükk bir önem oluşturan FarkındalıK. . Sakin, mutlu, huzurlu olmanız dileiğyle. . Kendinize iyi bakın, Kalın sağlıcakla | Ne kadar da yürekten yazılmış bir yazı. iyiki de geldin. sensiz bu site eksik kalırdı gerçekten...Hepimiz seni çok seviyoruz ve sonuna kadar yanındayız |
| |