25-01-2010, 09:27 PM
|
#30 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2
353 Mesajinıza toplam 1,516 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim? teo, sen doğru sölüyorsun düz mantık bunu söylüyor, haklısın. Ancak bireylerin yetişme tarzları, farklı kültür yapıları, sevgileri, korkuları, yaşam biçimleri birbirinden farklıdır. Bu farklılık olmasaydı zaten böyle bir şikayet olmazdı. Birisi gayet nazik , kibar, süpürgenin sapını tavana vurmuyor, kapıyı çalıp hop hemşerim, demiyor. Diğer yaratıklarda tepesinde zıplıyor. Medeniyetin kitabı yok, ayı ayıdır. insan da insandır. Ancak baş eğmek değil de sesin dozu fazla olmasaydı, şöyle bir telkin olabilirdi. " olur böyle şeyler, misafiri var, yada çocukları küçük belki anne babayı dinlemiyordur. olsun biz de birzamanlar çocuktuk. " Kısacası sabır çok zor şey. Ancak yine de komşu aile reisi ile kadınla erkek diyaloğu olmasa iyi olur. Sözlü olarak, ben dili ile yani " ben okula ( işe ) uykusuz kalıyorum, biraz daha dikkat etmenizi istiyorum " uyarısı ben ce en önceliksi. |
| |