| ||||||||||
|
Forum ve Tanışalım Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız (eger anlattıgınız gıbılerse) hakettikleri için olabilirmi? :D...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: Nişantaşı
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() (eger anlattıgınız gıbılerse) hakettikleri için olabilirmi? :D
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() kim neyi hakediyo
__________________ ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() inatla gecenin korunde esyalarına gezinti yaptıranlar tamam en son şu olur minimalist tasarıma merak sarıp evi buna gore dekore etmeleri :) malum nekadar az esya okadar az ses? |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Administrators Zerynthia ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009 Bulunduğu yer: Mutlulukya
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() dalga geçmekten hoşlanıyorsun sanırım ama burda arkadaşımızın ciddi bir probleminden bahsediyoruz bunu bu sayfada yapmamanı öneriyorum sana o bunu yaşarken hiç keyif almıyo çünkü
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ılk yanıtım gayet cıddı ıdı yapılabılıcekler yapmasını onerdıklerım ve son care hukukı surec abartıyorsa tolerans kazanmak abartmıyorsa ve gercekten dayanılacak gıbı degılsede hukukı prosedure gırmekten baska care yok... eyvah, vah vah cok yazık, çekmeyen bilmez, vs vs olumsuz yorumlara ıhtıyacı oldugunu hıc sanmıyorum arkadasın ıhtıyacı olan seyın bunları cıddıye almamasını saglayabılıcek olumluluk yada care yoksa prosedur hakkında bilgiler oldugunu dusundugumden ikisinide saglamaya calısıyorum |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ona msjına asla söyleyecek bir lafım yok canım zaten senin orada eleştirdiğim arkadaşımızın abarttığını söylemendi hepimiz tabiki kendimizce önerilerimizi söylüyoruz ve burda kimseye acımıyoruz çünkü üstesinden gelemeyeceği bir şey değil benim ona önerdiğim şey kısaca çekim yasasını harekete geçirmesiydi benim önerimi dalga konusu yapma yok ozaman eşyasız kaldıklarını da hayal edin bari filan bu nedir yani o şekilde düşünmüyosan neyin sana komik geldiğini söyle bende sana ona göre bir şey söyliyim
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() komık gelen bırsey yok dalga gecme gibi bir durumda bizde oyledir vefat durumunda (ki en acısıdır) bile ınsan obek obek toplanıp vefat edenın yakınlarıyla aglasır aynı seylerı tekrar tekrar ona hatırlatır anlattırırı aglatır uzerken biz onu o ortamdan dısarı kıcarmaya aklına baska seyler getırmeye nacizane eglenedirmeye bakarız daha tanımadıgım samimiyetim bile olmayan biriyle dalga gecek kimin ne haddine ama eger çekim yasası harekete gecirilecekse dusunulmesı gerekenler bunlar olabılırmı demeye calısıyorum ben ister ilahi adalet ister cekim yasası ne olursa olsun biri bir hata yapıysa yanına kar kalmamalı dilekler illaki olumlumu olmalı? bence hayır... |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() dediğin gibi olsun canım ama şöyle bir durum var kötü şey dilemenin bize bir faydası yok başkalarının huzursuz olması bizi mutlu etmez sonuçta intikammı almamız gerekiyor her rahatsız olduğumuz kişiden bizim hata olarak ya da yanlış olarak gördüğümüz şeyleri onlar o şekilde görmüyorlar demekki ve bu durum ortaya çıkıyor yani hata dediğimiz bize göre hata olaya nasıl baktığımızla ilgili durumu olmasını istediğimiz şekilde gördüğümüz zaman her şeyin bu şekilde düzenleneceğine inanıyorum sevgiler
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() anlasamamızın temel sebebi bu iste siz sevgi ben kin ve nefret doluyum sanırım... arkadas umarım sorununu kendısı ıcın en makul cozumle sonuca ulastırır... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Forum ve Tanışalım Üst Katın İşkencesini Nasıl Sonlandırabilirim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız (eger anlattıgınız gıbılerse) hakettikleri için olabilirmi? :D...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi