Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Paristen selam var...

Forum ve Tanışalım Paristen selam var... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hayatimdegisti Formununun degerli yônetimindeki moderatôr, Yônetici ve de ûye arkadaslarim merhaba hepinizi sevgi saygiyla selamliyorum... Arkadaslar ben bir iki senelik ûyeye olmama ragmen Foruma çok az ugrayan hata bazen aylarca ugramayan tembel yada konunmum geregi urayamiyorum diye bilirim... fakat yinede ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Paristen selam var...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-03-2010, 01:52 AM   #1 (permalink)

Gurbet kusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
1 Mesajina 5 kez İyi ki varsın denildi
Gurbet kusu is an unknown quantity at this point
Smile Paristen selam var...

Hayatimdegisti Formununun degerli yônetimindeki moderatôr, Yônetici ve de ûye arkadaslarim merhaba hepinizi sevgi saygiyla selamliyorum... Arkadaslar ben bir iki senelik ûyeye olmama ragmen Foruma çok az ugrayan hata bazen aylarca ugramayan
tembel yada konunmum geregi urayamiyorum diye bilirim... fakat yinede site yônetiminde sûrekli mail almaktayim seminer yeri
yada tarihini belirleyen mailer tesekkûr ederim sizelere arkadaslar fakat ben yurt disinda ekmek parasi için bu yad ellere sûrgûn
misali geldik diyebilirim... kimse Vataninda uzakta memletine hasret sûrgûn misali yamak istemez lakin bizler mecbur kalmisiz buna
bir kere buralara dûsmeyin dônûsû imkansiz gibi bir sey bu anlatilmakla olacak sey degil yasamak lazim bunu yasayan acak bilir...
Ne mutlu sizlere Vataninizda açta tokta olsa yasiyorsunuz... ya biz aç olsak tokta olsak birde burada yabanciyiz vatansiz gibi
gôrûlmek yasadigimiz ûlke tarafinda siginti gibi algilanmak ne kadar zor oldugunu bunu ancak yasayan yaban elde yasayan bilir...
Arkadaslar ben Dogu Anadoluda 13 yasinda kôyûnû terk etmek zorunda kalmis ve de Askerligime kadar istanbulda tek basima
hayata kalabilmek için sokaklarda yasama svasi vermis ve de daha kenimi bu Koca sehri istanbula kabulendirmis ve de çalisma
hayatini Turistik Restauran alaninda devam etirmisim... Askerlik Gôrevinden sonra kabuguna sigmayan ben Almanya daha sonra Fransa derken bu gûn 40 senedir gurbet ellerinde ômrûnûn çogunu tûketmis bir emekçiyim... ben yoksuluk yûzûnden ilk okulu
Ancak bir iki sene okuyabilmisim fakat kendimi hayat okulunun Ünûversitesinde devam eden bir ôgrenci olarak devam etmekte
gôrûyorum... bu nedenledirki iki bûyûk kizim var ben okumadim bari onlar okusunlar benim gibi ezilmesinler diye okutuyorum ikiside
yûksek ôgrenim yapmaktalar birisi insan kaynaklari sefliginin son sinifinda digeride Hukuk Fakultesinin son iki senelik Mastirini yapmatadirlar... ben tek çalisarak kizlarimi okutuyorum hanimim çalismiyor hayatinda çalismamis bey kiziyla evlendim buda benim belkide hayata daha ezilmeme sebebp oldu, bu gûn saglik problemlerim kismen beni çalismamada engelemeler yapiyor ama inadina
ben devam ediyorum... Ben eski meslegimde Ahçi oldum 30 sene yaptim 16 sene Pariste yaptim fakat sagligim bozulunca 2000,yilina biraktim ve Fransizca kursuna gitim bir sene kadar bu arada bir tanidigim insan kaynaklari sefinin yardimiyla Paris bôlgesinde Postane Merkezine memur olarak girmeyii basardim... 10 yildir bu merkezde gûnde 4 milyon mektupla makinelerle ayiklanim sev edilen bir merkezdeyim... bunlari niye yazdim ??? birincisi belki Forumda olan arkadaslara belki benim 40 yilin bu kisa
ôzeti birilerine faydasi olur diye ikincisi site yônetimindeki arkadaslarim siteye ugramamin cevabi olur manasinda yazdim ben siteyi tesadûfen bulmustum tabi iyi bir terapi sitesi fakat benim buna ne zamanim nede bena faydali oldugunu dûsûnmedim belkide gerek duymadigini algiladim... mesela bende Atak panik var simdi bu sikintilarimi ancak Antidepresan ilaçlarla gidermeye çalisiyorum benim
Ne Terapiye zamanim var nede terapiyle 40 yildir çektikgim acilari iyilestirecegine inanabilirim içimdeki yaralarim sikintilirimla ben dost olmayi basardim onlarsiz hayati ayri yasayamaz oldum... ben çektigim acilardan ders çikararak yasadim asla dogru yoldan sapmadim, onurumdan taviz vermedim hep realist olmaya çalistim yalandan dolandan uzak durdum kendime olan gûvenimi yitirmedim
aslimi ôzûmûde kaybetmedim hala 1970 yilinda kôyûnû terkeden o kara yagiz kôylû çocgunun temiz yûregini kirletmedim aksine yarali yûregime isnanlik çicekleri ektim insanlari ne Miliyetinden dolayi ayirt etmiyorum nede inancindan ôtûrû ayirt etmiyorum...
ben bunlari astim insan insani degerlerine sahip oldukca kendini insan gibi insan olma vasiflarina sahip olabiliyorsa insanlara insanliga saygiliysa her insan benim için aynidir onemli olan karsilikli saygi sevgidir...Arkadaslar hayat bana çok sey ôgreti bunlarda bana irade gûcûmû hakim olma kendi elimde oldugunu ôgrendim ôrnegin 16 yil sigara içitim 20 senedir birakali, içiki içyordum 10 yidir
biraktim içmiyorum daha bunun gibi bir sûrû aliskanliklarimi frenliyebiliyorum gerekirse birakiyorum bana yaramayan zararli olan seyi kulanmiyorum bunun gibi yûzlerce aliskanliklarin kôkenin farkina olabilmektir ve de istekle irdeyi birlestirerek yenillmiycek sey yotur.
Arkadaslar kusura bakmayin ben yazimi uzun yazdim ve de acaba yerimiydi diye teredûtle bu sayfaya yazdim eger bir kusur isledimse bilmek isterim yok yazmami isterseniz ûye arkadaslarlada yazisabilirim soru cevap seklinde ôzel mesajla bana yazabilirler yazabilirsiniz... site yônetimininde bana son yazdigi seminer davetiyesinin sitemkar mailini yerinde buluyorum istemiyorsaniz ûyeliginizi buraya mail yazarak sonlandiriabilirsiniz bu birazda bu yaziyi yazmama sebebp oldu yaliniz bana istanbuldaki seminerlere maile davet gônderirken bulundugum yer konumunu gôz ônûnde bulundurmanizi rica ediyorum... Pariten istanbulda bir seminere nasil gelecegim Yani... ayrica yazdigim yazimin nasil sizler tarafinda degeri olacina gôre hareket edecegim sevgi ve saygi selamlar...

Gurbet kusu

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-03-2010, 09:01 AM   #2 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Paristen selam var...

Merhabalar.
İstanbul' dan da, Paris' e selamlar.

Ne iyi ettinizde yazdınız. Bizlere, sizi az da olsa tanıma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ayrıca; En az 40 yılı, buraya, bu kadar cümle ile sığdırmakta bir başarı :)
Bende bir ara yurtdışına çıkmayı planlıyordum. Kanada'ya gidecektim, işlemleri falan başlattık bir kaç negatiflik çıktı, sanırım hayırlısı bu diyerek geri çekilmek durumunda kaldım.

Mail konusu için; gönderimimiz sistem üzerinde tüm üyelerimize toplu halde yapılmaktadır. üyelerimize gönderilen mailler standarttır.

Örnek olarak Şu şekildedir;
---------------------------------
Merhaba MuminOKAN

Forumumuz üyesi olduğunuz için bu maille bilgilendiriliyorsunuz. Mail almak istemiyorsanız üyelik iptal yazarak hesabınızı sildirebilirsiniz.

İstanbul Seminerlerimiz ve tarihleri aşağıdaki gibidir:

20 Mart 2010 Cumartesi Bir Nefes Bir Hayat

21 Mart Pazar Kuantum İsim Analizi Semineri

21 Mart Pazar Kuantum Düşünce Yöntemi / Yaşamda; Başarıyı, sağlığı, huzuru yaratmak

27 Mart 2010 Cumartesi İstanbul'da Reiki 1 Shoden Eğitimi

27 Mart 2010 Cumartesi Bolluk ve bereket eğitimi / refah bilincini geliştirmek

28 Mart 2010 Pazar İstanbul'da Reiki 2 Okuden Eğitimi

Tüm seminerlerimizin linki tek sayfadadır, istediğiniz eğitimin içeriğine ulaşmak için konunun altındaki linke tıklamanız yeterlidir.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ogramlari.html

Sevgiler.
----------------------------------------

burada yazılmış olan;
"Forumumuz üyesi olduğunuz için bu maille bilgilendiriliyorsunuz. Mail almak istemiyorsanız üyelik iptal yazarak hesabınızı sildirebilirsiniz." -üyelik iptal- kısmı ise mail listemizden otomatik mail almak istemediğiniz durumlar için geçerlidir. herhangibir sitemimiz kimseye karşı yoktur. olamaz da :)

paylaşımlarınızı, yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ailenize ve size sağlıklı, huzur dolu, mutlu günler

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks