17-03-2010, 09:01 AM
|
#2 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Paristen selam var... Merhabalar.
İstanbul' dan da, Paris' e selamlar.
Ne iyi ettinizde yazdınız. Bizlere, sizi az da olsa tanıma fırsatı verdiğiniz için teşekkür ederiz.
Ayrıca; En az 40 yılı, buraya, bu kadar cümle ile sığdırmakta bir başarı :)
Bende bir ara yurtdışına çıkmayı planlıyordum. Kanada'ya gidecektim, işlemleri falan başlattık bir kaç negatiflik çıktı, sanırım hayırlısı bu diyerek geri çekilmek durumunda kaldım.
Mail konusu için; gönderimimiz sistem üzerinde tüm üyelerimize toplu halde yapılmaktadır. üyelerimize gönderilen mailler standarttır.
Örnek olarak Şu şekildedir;
---------------------------------
Merhaba MuminOKAN
Forumumuz üyesi olduğunuz için bu maille bilgilendiriliyorsunuz. Mail almak istemiyorsanız üyelik iptal yazarak hesabınızı sildirebilirsiniz.
İstanbul Seminerlerimiz ve tarihleri aşağıdaki gibidir:
20 Mart 2010 Cumartesi Bir Nefes Bir Hayat
21 Mart Pazar Kuantum İsim Analizi Semineri
21 Mart Pazar Kuantum Düşünce Yöntemi / Yaşamda; Başarıyı, sağlığı, huzuru yaratmak
27 Mart 2010 Cumartesi İstanbul'da Reiki 1 Shoden Eğitimi
27 Mart 2010 Cumartesi Bolluk ve bereket eğitimi / refah bilincini geliştirmek
28 Mart 2010 Pazar İstanbul'da Reiki 2 Okuden Eğitimi
Tüm seminerlerimizin linki tek sayfadadır, istediğiniz eğitimin içeriğine ulaşmak için konunun altındaki linke tıklamanız yeterlidir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ogramlari.html
Sevgiler.
----------------------------------------
burada yazılmış olan;
"Forumumuz üyesi olduğunuz için bu maille bilgilendiriliyorsunuz. Mail almak istemiyorsanız üyelik iptal yazarak hesabınızı sildirebilirsiniz." -üyelik iptal- kısmı ise mail listemizden otomatik mail almak istemediğiniz durumlar için geçerlidir. herhangibir sitemimiz kimseye karşı yoktur. olamaz da :)
paylaşımlarınızı, yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.
Ailenize ve size sağlıklı, huzur dolu, mutlu günler
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |