Alıntı:
donnie_darko Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben izmirde yaşıyorum
bu siteye bugün tesadüfen girdim
müthiş ilgimi çekti henüz mp3 leri dinlemiş değilim
fakat işe yarayabileceğini düşünüyorum
bu mp3 leri dinleyip kişisel gelişimlerinde ilerleme sağlayan arkadaşlar bana yazarsa sevinirim
teşekkürler |
ablam önce izmirden merhaba diyeyim şöööle, toprağım hoşgeldin safalar getirdin,diyeyim sonrada sorduklarına toptan cevap vereyim..hepimiz yeni gelen arkadaşlara kolaylık olsun diye günlük tutuyoruz..canım hemen tırsma öyle her gün melankolik, melankolik yazmıyoruz..sadece, takıldığımız problemlemlrimizi, ürettiğimiz çözümleri..veya üretemediğimiz çözümleri, buraya yazıyoruz..gelişimlerimizide tabii..efenim bu sayfalarda..tecrübelerimize dayanaraktan birimizie destekte olmaya çalışıyoruz..sonracığıma..rehber bölümünde hemen linki vereyim..( laf aramızda link vermeyi yeni öğrendim..ilk defa sana veriyorum adresleri şaşırırsan beni affet) böylece özürümüde baştan diledikten sonra linki vereyim ..
,
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/
efendiiim bu linkte hemen hemen telkinler hakkında bilmek istediğin her şey var..önce burayı iyiceee incele eğer sende bizim gibi sivri zeka isen, hiç mahzuru yok..hemen bir iki soru icad et ve buraya konu aç..sorunu sor site sahibimiz atakan
bey cevap verecektir..sorulan sorularla , rehber bölümümüz zenginleşiyor..
istersen sende kendine bir günlük aç biz sana çayımızla, kahvemizle, çiçeğimizle severek misafir oluruz..
ben telkinlere başladığımda, yaklaşık 8 yıldır yatağımın içine kök salmıştım. çok mecbur olduğumda evden dışarı çıkıyordum..bunuda birkaç kişinin burnundan getirmeden eve dönmüyordum ( kavga ediyordum)akıllıyımdır..(zaten aptalar depresyona girmez onlar hayatlarından memenundur).bu durumdan kurtulmak için emektar walk man'ime ses kayıtları yapıp iki gün dinliyordum..amaaa çok bilmişlik var serde..o telkinleri beyenmeyip değiştiriyordum..neyse uzatmıyayım..oğlumun hediye ettiği pc ye önce burun kıvırdım.kim gitcek şimdi kursa pc kullanmayı öğrencek..fakat serde kedilik var aslan burcuyum, merak en önemli özelliğimiz..hipnoza takık vaziyette dolanırken nette yolum buraya düştü..oda ne subliminal mesajlar..benim teknik yoksulluktan dolayı yapamadığım bir şey..hemen kendimi önümde diz çöktürdüm, çööök çök oraya bakayım önce bi yemin etcen.. ve kendime yemin ettirdim..etkisini görünceye kadar telkin içeriğine bakmayacaksın..söle bakayım senin için en kıymetli olanın üzerine yemin..evlat var..deli neron kimmiş? o sadece romayı yaktı..ben evlat için önce kendisini garantiye alır, sonra dünyayı yakarım..ondan sonrada beğendinmi annem diye sorarım..işte ben bu kıymetlinin üstüne yemin ettim..hazır kendimi diz çöktürmüşken..bu telkinleri bildiğin her şeyle desteliceene yemin et dedim..benim diğer benlik etti valla..18 nisan 2007 yataktayım..telkinlere başladım..16 mayıs 2007 herkes gündoğduda vatan için çırpınırken..allah affetsin ben o mitinge katılıp. o kalabalıkta kalp krizi geçirmeden, kimselerle kavga etmeden, durabildiğim için göbek atıyordum..işte benim gelişim hikayem kısaca bu umarım sanada motivasyon olur..sorununun ne olduğunu bilmiyorum..hatta bir sorunun varmı onuda bilmiyorum ama burada olduğun için saygılı sevgilerimi sunuyorum..