12-04-2008, 11:40 PM
|
#14 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
6 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: slm herkeze Alıntı: fatoş18 Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
canım benim benden cevap beklediğini bilmiyordum..( tüm kadınların en nefret ettiği işi yapıyordum..bu gün kendimi ütü yapmaya mahkum ettim..) aslında benden neden cevap beklediğinide anlamadım..sana yazdığım mesajın mealini istiyorsan açıklıyayım..
ben senin yazdığın mesajları kontrol etmediğini , veya edemediğini anladım .benim için nasıl yazdığın önemli değil..ancak sen, anlaşılır olmak istiyorsan, yinede kontrol etmelisin yazdıklarını . burada benim değil senin tercihlerin önemli..örneğin almanca yazdığın ( MEİN LEBEN NERVENS(A)EGE) ( HAYATIM SİNİR TESTERESİ ) dediğini ben anladımda, anlamayan çok arkadaşımız olduğundan eminim...bizler burada, arkadaşlarımızın yazdıklarımızı anlayabilmeleri için, elimizden geldiğince hatasız yazmaya ve anlaşılabilir olmasına gayret ediyoruz..
bir mesajında seni uyaran arkadaşımıza Alıntı: fatoş18 Nickli Üyeden Alıntı
ok bundan sonra acık yazarım tmm | tşk edrm okudum şimdi mailini ablacım evet klavyeyı çok hızlı kullnıyorum muhasebecıyım bır yandanda bankacılık okuyorum ve bırde musterı temsılcısıyım o kadr işimin arasında sızinle konusmak istıyorum sevdıgım kışılere asla ve asla alınmam
tamam derken yine( tmm ) yazman hoşuma gitti, herhalde çok hızlı klavye kullanıyor diye düşündüm..şimdi farkettim alıngan olduğunu yazmışsın. acaba sözlerime alındınmı.?.veya kullandığım smilleye? şimdi ben varsayım üretip duruyorum neden benden cevap beklediğine dair..seni bir şekilde kırmış olmaktan çekindim...bak ablam burada kalıcaksan ki inşallah kalırsın..şunu ilk günden bilmende fayda var...burada ben dahil bütün herkes neyse odur..hele hele arkadaşlarımızı üzecek bir şey yazmak veya yapmaktan ödümüz patlar. birde ben burada hepinizden büyüğüm sizleri kıracak bir şey yapmam için şuurumu kaybetmiş olmam gerekir..eh o zamanda sizler kadın şuurunu kaybetmiş deyip hoş görürsünüz.... bir mesajında eve gittiğini ama, siteye evden gireceğini yazmışsın..cevabım umarım seni tatmin eder...saygılı sevgiler.. | | tşk edrm okudum şimdi mailini ablacım evet klavyeyı çok hızlı kullnıyorum muhasebecıyım bır yandanda bankacılık okuyorum ve bırde musterı temsılcısıyım o kadr işimin arasında sızinle konusmak istıyorum sevdıgım kışılere asla ve asla alınmam |
| |