26-08-2010, 08:45 AM
|
#3 (permalink)
|
Tesekkür: 0
8 Mesajinıza toplam 38 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: telkinli cdler Merhaba, ben birkaç aydır sitenize üyeyim. İlk girişim subliminal mesajlar içeren mp3'ler arıyordum ve burayı buldum.Bir süre sürekli dinledim sonra bıraktım. 2 ay önce tekrar bu site ilgimi çekti ve dinlemeye daha disiplinli bir şekilde başladım. Kişiye özel cd'lerden de sipariş verdim.Hem onları hem de ücretsiz mp3'leri dinliyorum.Özellikle Atakan beyin tavsiyesi üzerine düzenli olarak geceleri ve fırsatım oldukçada gündüzleri işteyken,yoldayken,iş yaparken :)) aslında her koşulda dinlemeye çalışıyorum. Şimdi bendeki etkilerinden bahsetmek istiyorum birazcık. İlk olarak başağrısı sonrasında kafada doluluk hisleri, peşinden metabolizmam hızlandı çünkü sürekli tuvalete gitmeye başladım. Dik duruş ve ne istediğini net bilme durumu söz konusu ve hoşlanmadığım birşey olduğunda çok net bir şekilde ben bundan hoşlanmadım diyebiliyorum ve hiç rahatsız olmadan bunu yapıyorum. Kendimden çok memnunum. Kendimi kötü hissetmeye başladığımda ya da sıkılmaya başladığımda dinlemeye başlarsam rahatlıyorum ve garip bir biçimde duygularım değişiyor.Kendime iş buluyorum ve umutla yapışacağım bir amaç ediniyorum. mp3'leri dinlerken bazen direnç hissediyorum yalnız o da zamanla geçiyor. Yıllardır hayatıma sokmak istediğim alışkanlıklar vardı.Artık bunlar benim için ulaşılamayacak bir takım şeyler haline gelmişti nerdeyse.İnanın birdenbire çok disiplinli ve tertipli olmaya başladım ve bu isteklerimi yapmaya başladım ve işin ilginç tarafı hala da yapmaya devam ediyorum.Bu mp3'ler dışında şu aralar farklı birşey yapmadığım için bunların sebep olduğunu düşünüyorum ancak hangisi bu etkiyi yaptı doğrusu bilmiyorum.Atakan bey, ritmotrans ile ilgili söyledikleriniz tümüyle doğru çünkü benim biliçaltıma işleyen türden bir mp3 olmasaydılar en azından alışkanlıklarımı değiştiremezdim. Bunları hayatıma geçirmek için neler yaptığımı tahmin edemezsiniz.Şimdiyse biraz fazlaca dinledikten sonra doğal olarak yapmaya başladım.İnanamıyorum. Daha fazla dinledikçe kilo vermeyi ve farklı yapmak istediklerimi de gerçekleştirmeyi umuyorum.Sizleri bundan sonraki gelişmelerden de haberdar ederim.Şimdilik hoşçakalın.Herşey için teşekkürler.Sevgiler filiz |
| |