22-07-2010, 12:52 PM
|
#2 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 629
183 Mesajinıza toplam 810 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: hayattan daha fazla keyif almak istiyorum :( Evliliğinizde hoşunuza giden güzel şeylere odaklanın. Her neye odaklanırsanız odaklandığınız şey hayatınızda fazlalaşır. Olumsuzluklara odaklanırsanız daha fazla olumsuzluğu kendinize çekersiniz. Eşinizin ve evliliğinizin en iyi yönlerine odaklanın, elinize kağıt ve kalem alın ve hoşunuza giden şeylerin bir listesini yapın, bunları düşünün, bunlardan dolayı mutluluk duyun ve şükredin. Ve mucizevi bir şekilde odaklandığınız güzel şeylerin hayatınızda fazlalaştını ve istemediğiniz olumsuz şeylerin ise kaybolmaya başladığına şahit olacaksınız.... herşey gönlünüzce olsun....
__________________ Ben sağlıklı ve mutluyum.Yaşamımda her zaman doğru adımlar atıyorum. Her deneyimden yalnızca iyilik ve yarar kazanıyorum.Büyümeyi seçiyorum.Tüm eski sorunlarımı kolayca çözümlüyorum. Yaşam benimle barış içinde.Yaşamın her anında söz konusu olabilecek her yeniliği kolayca benimsiyorum. Herşey yolunda. Yaşamı kolaylıkla içime sindiriyorum. |
| |