26-07-2010, 05:16 PM
|
#9 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 2,333
384 Mesajinıza toplam 1,998 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Selammm Fenalardayım bana yardımcı olabilcek birileri var mı :(( Alıntı: ;759229 Nickli Üyeden Alıntı
telkinleri dinleyince değişir mi her şey böyle zor ve ciddi bir konuda sadece telkin müzik yazı gibi basit yardımlar önermeniz ya rahatsızlığı hafife aldığınızı ya böyle bir durumu idrak edemediğinizi ya da aslında çok hafif olağan meselelerle ilgilendiğinizi gösteriyorsayfalara bakıyorum okuyorum müzikleri de indirdim zaten müzik dinlemeyi severim dinliyorum ama bunların çok derin sebepleri olan derin huzursuzluklara bunalımlara yaralara derman olabilceğine inanmıyorum
buradaki bir çok söz de bulutlarda kalıyor zaten herkes kendi özel aleminde mutluluk sözlerini atıyor tutuyor istemezsiniz girmezsiniz de doğru ama bazen benim gibi bilinçaltını mafetmiş olan birine çok komik geliyor sözler... | Merhaba umut-suz, Sizi anlıyabiliyorum.İçinde bulunduğunuz duruma birkaç ayda gelmediğinizi biliyorum.Güzel günlere kavuşmanızı da elbette birkaç ayda kavuşamıyacağınızın da farkındayım. O derin dediğiniz sebeplerin yarattığı derin huzursuzluklarınızı gidermek için bir yerden başlamanız gerekiyor elbet.Bunun tercihi elbette ki size ait ancak ben kendimi örnek verecek olursam yirmi yirmibeş gün önce bir enkazdan farksızken bugün size güzel dileklerde bulunmamı telkinlere, buradaki inanılmaz dostluklara, en kötü anımda hiç beklemediğim anda ellerini uzatan güzel insanlara borçluyum.Her geçen gün de kendimi daha iyi hissediyorum. Biliyormusunuz sizin en iyi doktordan,en iyi ilaçtan,en iyi hocalardan profesörlerden çok size uzanacak sımsıcak bir ele ihtiyacınız var.Yazdıklarınızla bunu açıkça belirtmişsiniz. Ben bu yüzden derim ki ; Hiç olamıyacağınız kadar doğru yerdesiniz. Bana kalırsa bunu denemenin hiçbir zararı yok.Peki ya faydası varsa? İyiki aramızdasınız. İyiki varsınız. Hoşgeldiniz güzel kardeşim.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |
| |