24-08-2010, 05:48 PM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,609
451 Mesajinıza toplam 1,748 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: daha mutlu bir hayat için... Alıntı: turkuaz84 Nickli Üyeden Alıntı
Herkese selamlar...Ben de siteyi yeni keşfedenlerdenim.Hayatımın daha olumlu olması için pek çok şeyle uğraştım.Uğraştığım şeylerle,hayatını değiştirmiş pek çok insanın yorumlarını okudum.Ancak hiçbiri,benim hayatımda değişikliğe neden olmadı.Bu yüzden bu sitedeki telkinlerin de işe yarayacağından pek emin değilim.Ama denemeye değer.Daha mutlu,daha pozitif bir hayat için buradayım | İnceleyin efendim. Madem bu zamana kadar bu kadar emek verip bunca şey yapmışsınız dediğiniz gibi denemekten bir şey çıkmaz.
Sizi çok iyi anlıyorum, bir çok kişisel gelişim kitabı okudum. Hep aynı şeyleri söylüyorlar haklısınız. Değiştim diyenlerin değişimleri kısa vadeli oluyor. Ama burada sanki hepsi derlenmiş. O okuduklarım burada anlam kazanıyor gibi. Bilmiyorum...
Şu an ben de çok yeniyim burada. Birilerinin lafları sadece ilerlemenizi hızlandırıyor ya da adım atmanızı sağlıyor. Ama bir şeylerin gözle görülür biçimde değiştiğini gördüğünüzde kafanızdaki her şey bambaşka şeylere dönüşüyor.
Çok uzattım.
Hoşgeldiniz.
Sevgiyle kalın. |
| |