07-09-2010, 12:27 AM
|
#9 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Merhaba. Alıntı: joseffb06 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim.evet 3. yılımda belediye tiyatrosuna girdim.İstanbul,Bodrum,Bergama,Edirne,Ayvalık,Altı nova turneleri ve,Çeşme gezisi,bunlar şubat 2010 ile 06.09.2010 arasında gelişti tek tek yazdım kusuruma bakmayın.arkadaş hayatına kattığı şeyleri diyince aklıma geldi bunu hiç düşünemedim.ama hayatıma yapışan depresyondan kurtulmak istiyorum.kendimi bronşit sanıp nefes darlığı korkumu yenmek istiyorum.sosyalken asosyal olup bunu yenmek istiyorum.tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.nereden başlamalıyım ? |
içindeki yeteneği dışarıyı bir kere vuramyaı öğrenmişsin tekrar kendine saklıyamazsın yeteneğini..biz içimizdeki yeteneği ortaya koymak için geldik değil mi dünyaya? hastalıkalar ve sebepleri hakkında bir yazı var eğer bulamazsan sana onu bulup yollıyım..mavi rengi hayatında kullanmanı öneririm. boğazdaki çakranın rengidir.ego ve suçluluk telkinleriyle başlamanı mutluluk telkinleriyle desteklemeni öneririm..yetenek bize ilahi güç tarafından verilen bir hediye..bunu unutmamanı tavsiye ederim..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |