03-10-2010, 12:35 AM
|
#11 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: ben kimim yardimci olursaniz sevinirim... Alıntı: nate57 Nickli Üyeden Alıntı
hepinizin cvplarini okudum vakit ayirip okudugunuz icin cok tskkür ediyorum ve yazilariniz sayesinde umutlanmaya basladim bi arkadasimda yazmis o ana odaklanmaya bak cok hosuma gitti...
bi kac sey daha yazmak istiyorum hayat hikayem degilde karakter bakimindan nasil bi karaktere sahip oldugumu bende tam bilmiyorum degisik bi insanim...
cok kirilganim son zamanlarda azalmasina ragmen halen öyle insanlarin bana dediklerine cok üzülüyorum kafama takiyorum mutluyken birden birisinin dedigi söz beni gene parantez icinde depresyona sokabiliyor cok cekingen bi insanim insanlara cabuk güveniyorum herseyimi paylasiyorum cünki nedense insanlarin bukadar kötü olabilecegine inanmiyorum diyorumki neden bunu bana yapsinki bana kötülük bundan ne kazanabilirki cok cabuk güvendigim icinde cokkez satildim arkadaslar tarafindan ve son olarak cok dalgin bi insanim
bi sorum var sizce ben telkinlerde nerden baslamaliyim basladiktan sonrada faydasini görür görmez size haber verecem
bide telkinlerde biraz dinledim sucluluk felani atakan beyin sesini duyunca nedense kötü hisler geliyor aklima mutsuz oluyorum ozaman diyorum ya kötü emeller varsa bu telkinin iceriginde istemiyorum bu hissi ama nedense kendiliginden geliyor saygilarla ömer | Tekrar merhaba Ömer, Senin için bir şeyler yapabilirsek ne mutlu. Öncelikle hissettiğin duyguları yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Benim basit bir olay vesilesiyle farkettiğim ve kısa bir süredir tüm hayatıma uyguladığım şeyi sana anlatıyım. İnsanlara değer veriyoruz ve güveniyoruz. Karşılığında da hiç haketmediğimiz şeyler olduğuna inandığımız durumlarla karşılaşabiliyoruz. Bu belki güvenimizi sarsıyor, arkadaşlığımızı yeniden gözden geçirmemize neden oluyor, belki de o kişiden nefret etmemize yol açıyor... Birçok olumsuz şey getirebiliriz aklımıza. Burada farkına varmamız gereken nokta ise şu: Neden bana verdiği sözü tutmadı? Neden güvenimi sarsacak bir davranışta bulundu? diye sorular sorduğumuzda aslında karşımızdaki kişiden bir beklenti içine girdiğimizi farkederiz. Halbuki olmasını istediğimiz şey beklentisiz olmayı öğrenmektir. Yaşadığın bu olaylarda öğrenmen gereken şey belki de budur. Kişi kendisi nasılsa başkalarını da öyle bilirmiş. Bir nevi insanın fikri neyse zikri de odur konuşmalarına benzetebiliriz. Çok sorguladığım ve insanların nasıl kötülük yapabildiğini anlamaya çalıştığım şeyler oldu. Bir insan neden kötülük yapar anlamıyorum. Ama zaman zaman benim de insanlara karşı kırıcı olduğum olmuştur. Belki de hala... Sen kendin insanlar hakkında olumlu düşündüğün, iyi ilişkiler kurmak istediğin, karşındakine zarar vermeyi aklından geçirmediğin için bir başkasından böyle bir muamele gördüğünde algılayamıyorsun. Kısaca özetlemek gerekirse sen başkalarından senin gibi davranmalarını bekliyorsun. En basit şeyleri bu nedenle kafana takıyorsun. Seni hayal kırıklığına uğratan da bu bana göre. Kendi deneyimlerimden yola çıkarak durumu bu şekilde değerlendiriyorum ben. Beklentisiz olmayı bıraktığın zaman her şey yoluna girecek. Onun dışında telkinlere öncelikle ego ve suçluluk telkinleriyle başlanmasını öneriyoruz. Seslerini çok fazla açmana gerek yok. Atakan beyin sesini duymaya çalışma. Subliminal telkinlerin özelliği senin telkinleri kulağınla duyman değil bilinçaltının algılamasıdır. Şüphelenen çok arkadaşımız oldu ve sesleri birbirinden ayıranlar da oldu. Farklı bir telkin verilmediği görülmüştür. Eğer tek çaren kulaklıkla dinlemekse kulaklıkla dinleyebilirsin. Ancak imkanın varsa hoparlörden dinlemen daha faydalı olacaktır. Telkinlerle ilgili ayrıntılı bilgi almak için rehber bölümünü incelemeni öneririm. Orada merak ettiğin tüm soruların cevabını bulacaksın. http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/ Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |