06-10-2010, 01:34 PM
|
#9 (permalink)
|
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: merhabalar herkese herkese çokçokkk tşk yorumlarından dolayı...ben bu siteyiyaklaşık 2 yıla yakın bisüre önce kitap almak için araştırma yaparken tesadüf eseri buldumduu..ozamanda mp3 lerinizi indirmiştim..2gün dinlemiştim sıkılmıştım.bende panik atak,depresyonn,kişilik çatısması..hepsivar çok zenginim:) bunlar bende aşırı huysuzluk,dengesizlik,tabii en önemlisi hayata ayak uydurmakta zorluk yaşatıyo,kendimi kaldırayım atayımçöpe diyorum kimi zaman ama kıyamıyorum kendime:)ilaç kullanıyorum doktor ilaçların biraz hafif kalıyo mg düşük yükseltmek iyiy gelecek diyoo,ama yok istemiyorum yardımcı kitaplar vardı yardımcışimdi bide artı olarak bu mp3 leridinlemeye başladım cumartesi başladım sıraya koydum suçluluk ego hepsinin değişik tarzları var sağolun varolun inş,yoksa çekilmez tek tarz bihafta boyunca,dinliyorum..valla iyi geldi desem daha erken ama şu varki,gerçekten rahatlatıyo heleki egonun new olanı süperrr:)rabbim herkesin ufkunu geniş etsin..sizi seviyorumm şekerler öpüldünüzz:) |
| |