28-11-2010, 06:03 PM
|
#4 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: benimde bir sırrım var artık:))) Alıntı: trkyldz Nickli Üyeden Alıntı
herkese merhabalar.Bu site ile tanışmam yaklaşık olarak 20 gün önceydi.Bundan 1 ay önce birşeylerin değişmesini istedim.Mutsuzdum ama nedeninin ne olduğunu bilmiyordum hala da bilmiyorum birşeyler yapmak istiyorum ama adını koyamıyorum.Karma karışık bir ruh hali içindeyim yani .İnternet geziniyorum videolar izliyorum can sıkıntısını giderecek şeyler arıyorum.Eskiden beri kişisel gelişim hep ilgimi çekmiştir.Özellikle bilinçaltı ile yapılan çalışmalar ve derken hipnoz videolarına takılıyorum.Sanki aradığım birşey var ben onun peşinden koşuyormuşum gibi ve sonunda bu siteyi buluyorum.Tavsiye edildiği gibi telkinleri dinliyorum.Birşeyler var değişen ama sanki söylesem sırrı kaçaçak gibi kendime bile söylemiyorum.Akışına salmak denir ya onu yapıyorum.Akşam eve geldiğimde her zaman gibi rutin işlerimi yaparken telkin müziklerini dinliyorum onlar hiç orda yokmuş gibi dikkatimi vermeden arkadan fon müziği çalıyor.İlk farkettiğim değişiklik eskisi kadar çok kaçırmıyorum gözlerimi insanlardan bu müthiş güzel bi duygu artık konuştuğum insanların gözlerini benden kaçırdıklarını gözlemliyorum.Daha bir hafif yürüyorum daha mutluyum daha çok seviyorum daha çok gülmek istiyorum.Eğer istiyorsanız oluyor arkadaşlar Allah birşeyleri vesile eederek karşınıza çıkarıyor.Onun için sadece isteyin ,herşeyin Sahibi size sahip çıkacaktır.Derseniz ki iyi şeyler istemek içimden gelmiyor bunu bende diyordum.O zaman da kendime şunu diyorum İSTEMEYİ İSTİYORUM.Adıma hazırlanacak telkin cd lerinin şiparişiniz verdim.Onların dahada faydalı olcağına inanıyorum.Onlar geldikten sonra da halimi ahvalimi yazacağım.Kendiniz için isteyin.....HOŞÇAKALIN | Harika gelişmeler yaşamışsınız.
Forumda aktif paylaşımlarınızı bekliyoruz.
Özellikle göz teması çok önemlidir ve suçluluk telkini göz temasında kuvvetlenmeyi sağlar..
Dik yürümek,daha gür sesle konuşmak,vb bir çok etki olacaktır.Bunları ilk etkiler anketler bölümümüzden takip edebilirsiniz. |
| |