05-01-2011, 07:26 PM
|
#7 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: istemek yetermi Yaşadığımız herşey düşüncelerimizle alakalı.düşüncelerimizi olumlu yönde değiştirip,sevgi,sevkati,güveni ve huzuru ve tabiki en önemlisi şükretmeyi bir alışkanlık haline getirince herşey değişiyor bunu deneyimlerimle yaşadım ve % 100 biliyorum ve inanıyorum.
Tabiki hayat bize zorluklar getiriyo onlarda hayatın cilvesi diyip o zorluklardan başarıyla çıkmak inanmak ve güvenmek önemli olan.Ben 2 sene önceki halimle şimdiki halime bi bakıyorumda dağlar kadar fark var hemde tamamen temizlenmemiş halimle bunu görebiliyorum.tamamen temizleninceki halimde şuanda beni çok heycanladırdı :=)))
Ben eskiden kötü bir şey yaşadığımda hemen aşkalarını suçlar kendimi kapatır,hayata küserdim tamamen isyan olmada neden ben derdim.ve şimdi o zamanlar neden öyle dediğimi ve yaptığımın farkındayım yine benden ve düşüncelerimden kaynaklanıyor.bunu farketmek farkederek ilinçli yaşamak gerçekten süperr şimdi bi olumsuzluk yaşadığım ki şuanda yaşıyorum bunu kendimden kaynaklandığını farkediyorum ve beni üzen olaya tepki vermiyorum sakinlikle suçlamadan kabul ediyorum korkmadan endişelenmeden ki bu bendeki en büyük değişim ay çok uzattım farkındayım :=)) tecrübeli bir insan olarak şunu son olarak şunu demeliyimki insan isterse ve inanırsa bütün güzellikler onun oluyoo
Sevgiyle kalın
Bugünü nefes alarak keyifle bitirdiyseniz ne mutlu sizlere şükürler olsun bizlere :=))) |
| |