07-01-2011, 01:42 PM
|
#6 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: iyi geceler Hoşgeldiniz aramıza Muhibe Hanım, Pek çok zorlu olayı atlatmışsınız. Çocuklarınızı yetiştirmişsiniz. Babanızın kaybına da çok üzüldüm. Başınız sağolsun. Allah size ve çocuklarınıza uzun ve sağlıklı bir ömür versin. Sitemizdeki konulara girip okudukça, paylaştıkça ruhunuzun birazcık daha rahatlayacağını umuyorum. "Çekim Yasası"nı okumanızı özellikle tavsiye ederim. Bu arada lütfen telkinler sayfasını da inceleyin. Acınız çok taze, insan kaç yaşında olursa olsun bir ebeveynin kaybı çok zordur bilirim. İçinizde yarattığı boşluğu hiçbir şey dolduramaz. Çocuklarınıza sarılıp, bu acıyı birlikte göğüslemenizi tavsiye ediyorum size. Acınızı birbirinizi üzmemek adına tek başınıza göğüslemeniz daha zorlu yolları beraberinde getirebilir. Paylaşın, hatırlayın, anın, birlikte gülün birlikte ağlayın, ancak illaki paylaşın. Kardeşleriniz varsa onlarla da paylaşın. Ortak acının ilacı ortak paylaşımlar, inanın. Biz de burada size elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. Dilerim gelecek size ve sevdiklerinize güzel günler getirecektir. Sevgilerimle
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |